<3

Vila i frid Carro och hoppas du har det bättre uppe bland molnen, du är en älskad och saknad av många!

<3

Sitter i soffan och känner att jag somnar när som hellst, så ska nog slå på en film sen sova. Idag tränade jag sen körde phille mig till minnes stunden i orminge den va jätte fin med massa fina ljus! Nä förlåt men måste sova nu <3


Istiden eller?

Godmorgon alla skönheter! Hoppas ni sovit gott? Jag har sovit underbart iallafall! Nu sitter jag med Elvira i soffan och kollar på kejsarens nya stil :) vi har precis ätit frukost eller elvira har ätit jag va inte så hungrig så äter lite senare. Kollade precis på termometern och den visade 7,8- grader det är ju sjukt kallt! Så ska isolera mig inne :p sen vid 2 kommer Desirée hit så kan jag kanske åka med henne till Nacka sen när hon ska hem, för vid 19.00 ikväll så är det minnesstund för Carro så ska dit och tända ett ljus :) skriver senare :)


Lite bilder!

Här är Släkten annorlunda :D


Den här lilla killen kom fram till mig och sa att han skulle lära mig åka skridskor jag antar att han inte tyckte att jag va så duktig :(



Älskar mig pojkvän så jävla mycket är så glad att han kom in i mitt och Elviras liv, har lyser upp min dag <3

Min ögonsten <3 älskar henne mest av allt i hela världen!

Vinter jo tack

Sitter i kylan och väntar på bussen som kommer om en kvart, och nu ska jag till orminge på kalas sen ska jag träffa Mickaan. Men glömde bort att jag skulle på kalas så har mjukisbyxor på mig och Inge smink och philles tröja på mig :p hoppas jag är välkommen ändå haha. Elvira ligger nerbäddad i sin vagn och sover gott, hon stod vid bordet i vardagsrummet och så halkade hon så hon började blöda på läppen och då började jag också gråta :( men det gick bra som tur va.


Dumma dig och bara lite dumma mig

Hellu imorse hade jag och phille morgon bråk istället för mogon mys men det måste man ha ibland också, eller hur? Nu sitter jag och kollar på (Dumma mig) skit gullig film ju :) Idag ska vi på barnkalas och sen så ska vi bara tare lugnt tror jag, kanske ta en promenad så elvira kan åka lite pulka :)
Skriver senare <3

Mysdag

Har varit en lång och haft fullt upp så har inte blivit nått skrivade, men idag har jag iallafall haft as mysigt med Kusinerna Madelene och Cissi, och Lukas, Phille och Nicke va också med såklart så då det vart en dag på kungsträdgården på isbanan när vi åkte runt och lyssnade på musik och drack varm choklad :) Sen åt vi korv sen körde cissi och nicke mig till freja satt och snackade med henne ett tag sen hämtade dom mig igen och vi åkte till hemmesta där vi träffade Phille och bytte bil. sen bar det mot saltarö sen hann jag duscha innan vi va tvungna att åka igen när vi skulle äta middag hos madelena och lukas, det va mysigt det blev fläskfile med pommes och bea :D Och nu har jag precis nattat elvira och ska ner och ta ett stort glas cola med is sen kolla på nån film :) Ska lägga upp lite bilder imorgon från idag så ni får lite nya bilder :) och snart kommer musikvideon upp, Visst längtar ni`:P

Ny ide

Godmorgon<3 Sitter i sängen och är aptrött kollade på forrest gump till 2 inatt :P sen så vaknade elvira titt som tätt hela natten... Idag ska jag nog bara tare lungt måste tvätta klart snart men sen ikväll blire träning :)
HAr en ide som jag kanske ska fullfölja och det är att jag ska lägga upp en musikvideo en gång i månaden och i den är det JAG som sjunger (för jag är ju såå jävla bäst på att sjunga :P) Men det är bara för skojskull förstårs alltid kul att få människor skratta :P
Nu ska jag tända ett ljus för Carro som åkt upp till himmlen R.I.P
<3

Jobb pågång!

Hellu sitter i forum och har världens irriterade hicka som vägrar att försvinna har typ haft det i 10 minuter nu! (om ni ville veta) Idag har jag och Cissi varit på arbetsförmedlingen i typ 2 timmar om inte längre! Sen åt vi lunch på subway och då va det en tjej som ringde mig angående ett jobb jag sökte igår, och hon tyckte att jag verkade vara rätt person till jobbet och hade rätt inställning :D så ska åka dit på ett möte angående vilka dagar och tider jag kan jobba men blir ju lite svårt att jobba på dagarna då Elvira inte har dagisplats innan hösten :( men skulle vara sjukt om jag kunde få fast anställning till hösten! Nu sitter jag och kollar när Madelene äter och väntar på att min man ska sluta så vi kan åka och träna, sen hem och kolla på nån film och fortsätta tvätta... Juste såg världens SÄMSTA film igår den hette 2011 ice age det va typ en parodi av Day after tomorrow fast det va ingen parodi men hade försökt och göra filmen typ likadant, men det va som att kolla när nån spelade tv spel så jävla dåligt gjort allt va data gjort och jätte dåliga skådespelare, en riktigt jävla B film rent ut sagt! Skriver mer när jag kommer hem <3


Kolla in vad man kan hitta!

Hitta fina presenter till alla i familjen!

GRATISBIO

På gratisbio för du GRATIS biobiljetter, presentkort, skönhetsprodukter osv! Bli medlem på den här länken http://www.gratisbio.se/ där kan du läsa mer och regristrera dig!



Mega super trött!

Tröööttt!! Nu har jag sökt olika jobb i 4 timmar, har kollat efter helg och kvällsjobb då jag kan fixa barn vakt, har skrivit CV och personligtbrev och skicktar till säkert 60 olika arbeten :P hoppas man får napp nånstans. Imorgon ska jag iallafall åka till Arbetsförmedlingen och kolla lite där. Ska försöka övertala cissi att följa med mig och sen vid 2 ska jag träffa madelene :) Sen blire nog lite träning förhoppningsviss. Nu ligger jag i sängen och lyssnar på mysik och kollar olika bloggar, men ska snart lägga mig och kolla på Forrest gump de är en sjukt bra film men den är sjukt jävla lång :P Idag va det jag som lagade middag, så det vart kycklingwok med ris, snabbt och lätt att göra!

Tips för ansiktet


Du behöver

3 stora jordgubbar
1 tesked hounung
1 tesked vispgrädde

  • Lägg ner jordgubbarna i en skål.
  • Mosa dem ordentligt med en gaffel.
  • Häll sedan i honungen samt grädden och blanda ihop till en tjock blandning.
  • Känns den lite för lös så går det alltid att ta i lite mer grädde.
  • Kleta in masken i ansiktet samt ner på halsen.
  • Låt den sitta i 15 minuter och skölj sedan av med varmt vatten.
  • Avsluta med att skölja av ansiktet med kallt vatten

Tips

 

Tips för håret!


Du behöver
1 mogen avokado
3 dl majonäs

Vid behov
2 matskedar olivolja eller
2 teskedar citronsaft

 

För normalt hår

  • Mosa ihop avokadon och majonäsen till en röra.
  • Applicera i TORRT hår.
  • Trä en plaspåse över håret.
  • Vira sedan in det plastförpackade håret i en handduk.
  • Låt verka i 20 minuter.
  • Skölj sedan ur och tvätta håret som vanligt.
För torrt hår
  • Mosa ihop avokadon och majonäsen till en röra.
  • Rör sedan i 2 matskedar olivolja.
  • Applicera i TORRT hår.
  • Trä en plaspåse över håret.
  • Vira sedan in det plastförpackade håret i en handduk.
  • Låt verka i 20 minuter.
  • Skölj sedan ur och tvätta håret som vanligt.
För fett hår
  • Mosa ihop avokadon och majonäsen till en röra.
  • Rör sedan i 2 teskedar citronsaft.
  • Applicera i TORRT hår.
  • Trä en plaspåse över håret.
  • Vira sedan in det plastförpackade håret i en handduk.
  • Låt verka i 20 minuter.
  • Skölj sedan ur och tvätta håret som vanligt.

Kärlek

Kärlek skrämmer mig, att falla för någon och visa att man kan vara på botten för en kille. Jag är vägrar vara där på botten för att jag inte vill bli nertrampad. Been there, done that. Det gör ont som fan, men ibland är även dom sparkarna värda att ta, för vi lär oss hur vi aldrig vill bli behandlade igen. Vi tjejer vill bli behandlade som på dom där disneyfilmerna man såg när man var liten, alla tjejer vill vara sin egen prinsessa. Precis som killar vill vara kungen i filmen. Varför ger vi inte bara varandra lika mycket kärlek och gör förhållandet till ett förhållande full av respekt och kärlek? Så jäkla svårt är det inte. Ge det du vill ha. Så killar!..

Glöm aldrig att ta din tjej i handen
- Det visar att du står för att hon är din, gör det på alla möjliga ställen. 
Utanför biografen, mitt i stan, framför dina vänner.

Berätta det vackraste med henne
- Hur vacker hon är utan smink kanske, hur vackra ögon hon har eller vilket vackert leende hon har. Glöm inte att säga det till henne i verkligheten, det är då en tjej tar åt sig.

Ge henne en present.
- Något som hon älskar eller något som beskriver er två tillsammans.
Det är ett sätt att få henne att le varje dag

Bevisa kärleken
- Prata inte om den, om hur du vill göra. Gör det bara!
Ord är ord, det är händelsen som bevisar.

Ring henne ofta
- Det behöver inte vara ett flera timmars samtal. Men kärleken mellan två personer behöver bekräftelse, ring henne fråga hur dagen varit eller berätta hur mycket du saknar henne. Att höra det från någons röst och inte via ett sms är tusen gånger bättre.

När vi ändå är kära är det väl lika bra att passa på att vara riktigt jävla kär också, eller hur?


<3

Har precis kommit hem från Bvc och min prinsessa har vuxit jätte mycket :) Nu sitter jag och kollar på Kalle anka och ska snart äta luch är super hungring :)Idag ska jag bara tvätta så att vi kan ha lite rena kläder :) och sen kanske backa kladdkaka med vaniljglass :)
Nä nu ska jag äta luch det blir en pasta sallad tror jag :)

Underbar dag :D

HAr haft en helt otroligt rolig dag! Har varit med Jonni och hans lille bror Isak :) Vi åkte p timma sen gick vi hem och gjorde varmchoklad med grädde :D SUPER GOTT! Sen spelade vi gitar hero och sen gick vi ut igen och fortsatte åka med då lämnade vi elvira hemma hos mamma :) för hon vart sur så fort pulkan stannade :P Nu sitter jag i soffan och har precis duschat och kollar på house :) så jävla bra seire så det finns inte :) Igår kollade vi på en skit bra film som heter Tigerland, skit bra verkligen :) Och det bästa med filmen e att det finns massa ögongodis i filmen :) Imorgon ska jag till Bvc sen måste jag hem och städa har hela elviras tält fullt med tvätt haha :P
Nä nu måste jag natta elvis :) Godnatt <3
SÅ jävla het!
Haha lite kul vare va?
HAHAHA döör!
Dagens citat


Godnatt!

Låg i sängen och va precis påväg att somna men tänkte at jag va tvungen att skriva innan jag gick och la mig. är så trött att jaag inte ens orkar gå upp och stänga fönstret men måste väl göra det snart annars så vaknar jag väl som en isbit inatt...Imoron ska jag kanske hem till faster och fixa naglarna men har inte pratat med henne än. Sen ska jag träffa joni och vi ska åka pulka med elvira :) Nä förlåt men måste sova :(

Myssöndag

God kväll alla små människor :) Sitter i soffan och väntar på att Wallander ska börja och äter Smarties :) Idag har älskling spelat hockeybocky eller hur det nu stavas...sen åkte vi lite skridskor medans elvira va hos madelena och efter det åkte vi till pappa ovh sen åkte vi hem till syrran och åt middag, det blev pannbiffar med kantarellsås och potatis! SUPERGOOTTT!!!!
Lägger upp lite bilder sen ska jag kolla på Wallander :)
Tårtan Frida gjorde igår :)

Elvira och Lo :)

Morfar, Elvira och Lo :)


Här är Tandblekningen jag använder :)

Älskling håller på att raka av sig håret med världens segaste rakmaskin i hela världen!

......

Hellu! det vart inget morgon inlägg har stressat sen jag vaknade imorse.. Först vid 12 hämtade vi cissi sen skulle vi kolla på lägenheten men det vart klockan 3 istället. Så vi åkte till Desire och firade henne sen kollade vi på lägenheten som va super super fin! och efter det hämtade vi upp elisabeth och sen åkte vi hem till min morfar som fyllde 70 år och där åt vi jätte god mat och frida hade gjort skit fin tårte men lägger in lite bilder imorgon för nu ska jag sätta mig och försöka skriva ett brev till jari men kommer inte på nått att skriva... Men nu säger jag godnatt :) Slänger upp nått när jag vaknar :)

Fredag igen då :)

Helluu! Sitter och kollar på Mr.ben och as garvar för mig själv :P haha! idag har jag inte gjort så mycket förutom att tvättat tvättat och tvättat... Tänkte åka till forum när Elvira har vaknat och köpta nått fint till min kusin som fyller 18 imorgon :)Igår blekte jag ju tänderna själv så märkte jag ingenting men phille sa att dom va vitare.
Imorgon ska vi till desire och fira henne vid 2 sen ska vi hem till min morfar som fyller 70 imorgon klockan 5 :)
En bild på osminkade mig :P


Tandblekning!

Hellu nu sitter jag med klistret på tänderna och kan inte prata eller och känner bara hur salivet samlas i munnen men kan inte spotta ut det för måste ha tänderna ihop i 20 minuter!! Och idag fick jag 3 prickor i hörnet på telefonen :( fett ledsen jag vart!! ÅHHHH fyfan va illa det har smakar måste jag säga den smakar som rutten fisk luktar! Imorgon ska jag äta middag hos min kusin, om jag hittar barnvakt. Nä måste lägga mig ner! men säger godnatt nu om jag inte orkar skriva innan jag går och lägger mig men vi får se :)
Min tuffa bebis :)



Forum

Hellu! Sitter i forum med Madelene och kollar när hon matar Elvira, fast dom
Busar mest :p hahah idag har jag varit med Cissi och Marie sen åkte jag och träffade Madelene. Sen vid 4 ska jag åka och träna med phille och efter det ska jag åka och sola på world class :) skriver mer när jag har kommit hem och blekt tänderna :)


lång dag!

Hellu! glömde att uppdatera idag på dan har varit hos min moster och ätit middag och kollat på gamla fotton och snackat massa skit, haft skit trevligt rentutsagt! Sen kom phille och micke och hämtade mig och nu har vi precis kommit hem och ka lägga oss och sova :) Imorgon ska jag blecka tänderna hemma med nån prudukt från usa, ska ta en före och efter bild och kolla om det är nån skillnad, man kan ju hoppas :D nä nu ska jag sova! godnatt alla sötnosar!
Nu kommer en gräslig bild på mig när jag va rund som en fotboll och gravid!

Segar lite idag!

Hellu! Är skit seg idag orkar inte ens kliva upp ur sängen :P Snart ska min kontaktperson komma hot och vi ska snacka lite sen så ska hon köra mig till fiskis, där jag ska träffa madde och äta middag och sen kommer min man och hämtar mig :) Idag är jag ganska öm i armen, och känns skit skumt att kanna staven där inne :P haha! Nu tänkte jag gå upp och klä på mig och fixa lite tvätt. Hör av mig senare :)
En bild som jag fixat ihop :)

Vad tycks?

Färdig!

Har precis tvättat ur oljat och ägget ur håret, Peelat ansiktet med honung och socker och smörjt in ansiktet, skrubbat hela kroppen, peelat läpparna och har nu inpackning på ögonfransarna som jag ska ha över natten så nu är jag len som en baby rumpa :D Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på beck :D Godnatt!

Pstav

Hellu! sorry att jag inte skrev så mycket igår men somnade i soffan och sen när jag vaknade så gick jag bara och la mig i sängen och somnade igen :P Idag satte jag i min pstav, kändes typ ingenting, det enda som kändes va typ bedövningen :P Efter det så träffade jag Desire och gick runt i forum occh köpte nya skor till Elvira och sen gick vi och mötte Cissi, och nu sitter jag hemma och har precis nattat elvira och Celia. Å nu ska jag göra en hårinpackning som består av olivolja och ägggula, och de om det funkar :) sen tänkte jag göra en ansiktsmask av avokado eller om jaag hittar nått annat :)
Börjar kännas lite nu :P

Har fixat lite bilder :)

Vad tycker ni? :)

Den andra julen!

Vad säger ni nu är det ju snö ute tycker ni inte att vi ska fira jul igen då? En extra jul lixom, inte helt fel :P Sitter och kollar på tv och ska snart gå ut med Celia och åka lite pulka med Elvira :)
Idag skulle jag egentligen tränat men har fått ont i halsen IGEN! Börjar bli trött på att vara sjuk!

Natti natti!

Godnatt alla nattugglor, nu ska jag stänga av datan och krypa ner bredvid min älskling och kolla på en film :) Har precis duschat och smörjt in kroppen så nu är jag lika len som Elvira :D Imorgon ska jag kanske träffa jonathan sen har jag inte så mycket planerat. Men på tisdag ska jag sätta i p-stav lite nervös måste jag erkänna.. någon som har gjort det och vad tycker ni om det? Nä nu säger jag godnatt, men innan det svarar jag på frågan som jag fick här om dan, och frågan löd såhär! Vilka fuktcremer jag använder och jag använder bara från The body shop för tycker dom är grymma!
Till kroppen använder jag dom här!
(175.kr)
Den här är min favorit, den luktar riktigt sommrigt
(175.kr)
Och den här som tyvärr snart e slut :(

Till ansiktet använder jag!

Dagcream (125.kr), nattcream(175.kr) och en fuktighetsbevarande och vårdande spray(125.kr)  :) alla mina prudukter innehåller för det mesta Vitamin ESuperbra rekomenderar starkt

Och Min favorit parfym :)
(255.kr 50ml, 195.kr 30ml )

Önskelista!
(175.kr)
(245.kr)
Det här är en sololja där man blir brun direkt och glittrar lagom mycket perfekt till sommaren!
(50.kr)
Och handsprit som luktar gott och till ett bra pris!
Alltid bra att ha i väskan :D

Och en sista grej bara sen är det godnatt!
Vad tror ni om denna nya tandborste som gör tänderna vitare med UV-ljus???

Sugen på att testa om den fungerar men är det värt att lägga ner 175 kronor på en tanborste som kanske inte ens fungerar?? vad tror ni?


Godnatt sov så sött alla människor!


Söndag

Hellu igår hade jag tänkt att skriva lite tips och svara på några frågor men nej det ville inte min data så den la av och vägrade starta men sen fungerade den att svara med då kom antivirus programmet upp och sökte igenom alla program vilket tog 2 timmar... Så när jag kommer hem så kan jag svara på frågorna ni skickat till mig :) nu sitter vi i bilen, Elvira har precis sommnat. Vi har åkt skridskor och Elvira åkte pulka med mamma och nu e vi påväg till Östervik för att slänga soffan och den gamla sängen :) sen åka till world class och sola en kvart :) och nu väntar vi på ett samal om lägenheten så att vi kan boka en tid när vi ska åka och kolla på den. Slänger upp ett inlägg när vi kommit hem!


Ikea<3

Hellu har precis fixat iordning i rummet efter att ha varit på ikea med Cissi och min man och nu sitter vi i sängen och kollar på någon film, men ska kolla på vampire diaries nu :)
Mysigt va? :)

.....

Hellu! halva dagen har snart gått och jag har hunnit med ganska mycket. Varit hos sjukgymnasten, fått nervsammanbrott, fått ett till utbrott och möblerat om hela rummet som nästan e klart ska bara damsuga lite sen e jag klar :) Elvira är fortfarande på skit humör och hon har sovit ungefär 40 minuter på hela dagen och annars så brukar hon sova 2 timmar iallafall så hon är ju inte speciellt glad...Idag får ni ingen bild på min outfit idag för den är rent ut sagt förjävlig...Och vid 7 så ska vi träffa nicke och cissi och äta middag på storplogen och så ska elvira kanske sova hos dom inatt men är inte säker än, beror på hur hon är.

Fredag den 13

Godmorgon! Sitter i soffan och har mensvärk och skit ont i ryggen, och inte nog med det så är jag skit trött och känner att jag inte orkar nått men måste verkligen tvätta idag.... Och elvira har vaknat på fel sida hon är skit sur och bara kryper runt och gnäller... Kul morgon eller? Ska första få henne att sova en timma så att jag också kan lägga mig ner och sova idag. Skriver senare


Dagens outfit+bildbomb :)

Hellu! Idag har jag varit med Freja och tagit lite kort med hennes kamera så idag kommer det lite nya bilder :) Just nu så har jag precis ätit och sitter och lyssnar på när Phille håller på att natta Elvira, men det låter som att det inte går så bra... Sen när hon har somnat så ska jag plocka lite eftersom elvira har varit en stor legist idag och rivit ner ALLT som hon fick tag på och rivit ut alla våtserveter ur ett nytt paket så det är våtserveter över hela golvet. Och imorgon ska vi träffa Jonathan och sen mamma :) men ny kommer dagens Outfit :)

Skjorta-Gina tricot
Linne-Victoria secret
Tights-HM
Klocka-Guldfynd
Halsband-Guldfynd


BILDBOMB






Orkar inte ladda upp fler tog typ 5 min för varje bild som jag skulle ladda upp :/
Men det vart några :)

seg dag...

Godmorgon! Idag vaknade Elvira ovanligt tidigt hon vaknade, hon vaknade halv 8 och brukar vakna vid 9 halv tio :/ så både hon och jag är skit trötta så har försökt få henne sova en stund, men när jag gick in och kollade till henne så har hon hällt ut vällingen i hela sängen och på sig själv så det vart en dusch och nu står hon i sängen och kollar på lilla kycklingen :) Idag skulle jag till sjukgymnasten men ringde och bokade om det tills imorgon för hittade ingen som kunnde vara med elvira så länge medans jag va där...Så idag blir det trvätt och städ dag och när elvira smnat ska jag nog också gå och lägga mig och sova en stund. Och senare ska jag åka och träna :)
Slänger upp ett inlägg senare :)
Snyggaste killen i världen och han är min :D

Nu säger jag godnatt!

Godnatt alla sötnosar! Nu ska jag stänga av datan och puffa till kudden och sedan sova gott hade jag panerat men innan det så kan jag ju berätta lite var jag gjorde resten av dagen. Jag och min älskling åkte till viktor som för några dagar sen blivit pappa och kollade på hans söta dotter Leah så jävla söt och hon va störe än Elvira men minns fan inte att elvira varit så lite, gått så jävla fort så jag vart verkligen bebissjuk och Phille också :) Så mysigt sen åkte vi och kollade området i hagsätra där lägenheten ligger men fortfarande inte fått nått besked än... och imorgon blir det fullt upp, ringa samtal, tvätta, träffa jonathan och gå till läkaren och sen träna och någonstans där emellan ska jag träffa min kontaktperson... Aja nu måste jag verkligen sova men slänger upp lite bilder :)
SÅÅÅ jävla sööt!
Här va hon mindre än en kudde :O
Mitt gravtest :)

Svar på era frågor :)

Anonym om Frågestund!:
Hur cool är du? Eller anser du dig själv mer som en tönt? :-)
Svar: Jag är riktigt cool om man jämför med andra t.e.x dig Becka

Anonym om Frågestund!:
Vad är din favorit mat?
Hur mycket egen tid får du nu när du har barn?
Svar: Min favorit mat... gud vad jag hatar den frågan, för har så många favorit rätter. Men om jag måste välja så är det nog Plankstek med färsk sparris som är inlindad i bacon och oxfillen ska vara röd eller halvblodig :)
Jag får ganska mycket egentid om man gemför med andra, jag får ungefär 1,5 timmar om dagen när jag åker och tränar. Sen har jag tid att göra saker i lung och ro när Elvira har somnat, och när hon sover middag :) Sen ibland nån helg så kan hon sova hos min mamma eller pappa och då får jag ju en helkväll och bara ta det lugnt eller göra det jag känner för :)

Felicia om Frågestund!:
Hur nära står du din familj?
Går du i skolan? Om inte, ska du fortsätta studera sen?
Vad ska du göra i sommar?
Dina drömresemål?
Vad ångrar du mest i ditt liv?`
Din första fylla?
Vad är det pinsamaste du gjort när du har varit full?
Svar: 1. Jag står väldigt nära min familj och dom mesta i min släkt, men dom som jag står närmst med är nog min Pappa, Mamma, Syster och moster :) Det är iallafall dom som jag har mest kontakt med och mina kusiner såklart som jag träffar regelbundet varje vecka typ :)
2. Nej jag går inte i skolan, slutade skolan typ 3-2 månader innan Elvira kom pgd av att jag fick så ont i ryggen och kunne bara ligga ner, så låg i sängen hela dagarna och sov eller kollade på film. Vet inte riktigt om jag ska studera vidare eller om jag ska försöka hitta ett jobb. Är mest sugen på ett jobb men blir ganska svårt att hitta ett utan en utbildning.
3. I sommar så ska jag njuta! Ska gå på stranden med Elvira och leka i vattnet och sola så mycket jag hinner :P sen håppas jag på att man kan åka till landet och åka lite båt, då elvira är äldre och det finns flytvästar i hennes storlek :) och plocka bär och backa pajer :) Det är mina planer hittills.
4. MIn drömresa är att åka till afrika eller australien i en månad och bo på olika hotell och få nya uppleverser. Och se alla häftiga djur och se lokal befolkningarna. Men den drömmen sparar jag tills jag är pensionerad. Sen har jag alltid drömt att åka till new york men har tänkt att åka dit med Elvira när hon är 16-17 så att hon också får uppleva det :)
5. Det jag ångrar mest e nog att jag rakade av mig håret och att jag förstört mina armar med ärr men det är lätt att vara efterklok.
6. Min första fylla va när jag va 14 år då jag och 2 andra kompisar hade tagit öl,vid och sprit av våra föräldrar sen vart vi så fulla och ingen vågade gå hem så då gick vi alla 3 hem till en annan kompis och sov där ovh dagen efter hade vi 50 missade samtal av våra föräldrar och vi mådde inte så bra dagen efter...
7. Det pinsammaste.. ja du finns nog mycket att välja på med det pinsamaste va nog när jag var med en kille som jag var intreserad av och han intreserad av mig och jag drack lite för mycket och lite för fort och sen mådde jag så illa så jag la mig i soffan sen får ha och frågade hur jag mådde och jag svarade Jag tror jag måste... och så spyde jag ner hela mig.... aa det va pinsamt kan jag lova men han va så snäll och duschade mig och gav mig nya kläder sen la han mig i sängen :p och som jag skämdes när jag vaknade var helt sjukt kunde inte se honom i ögonen på typ en vecka :P
anonym om Frågestund!:
är du en party prisse?
Svar: Nä ingen pary prisse jag inte förut var jag nog det men inte nu längre :)
Malin.D  ([email protected]) om Frågestund!:
Vad Elvira tänkt innan att hon skulle finnas eller blev hon bara till?
Svar: Ja hon va planerad jag slutade med mina p-piller :)

Emma om Frågestund!:
Hur länge har du och din kille varit tillsammans? 
Kommer ni skaffa nått barn? 
Kommer ni skaffa nått djur?
Svar: 1. vi har varit tillsammans ungefär 7 månader.
2. om några år så när jag har gått klart skolan och jobbat lite så blir det kanske en till :)
3.Ja kanske en hund eller katt vore ganska mysigt :)

Melina om Frågestund!:
Vad är ditt fulaste plagg?
Svar: mitt fulaste plagg är en tröja som jag tog av min mamma för typ 6 år sen och den har massa olika färger och mega urtvättad men det är supermysig att sova i :)

Anonym om Frågestund!:
Vad tänkte/kände du när du fick veta att du var gravid med Elvira?
Svar: Tänkte på mycket men när jag såg plusset så började jag störtböla och sprang in till min tjej kompis Ninah som jag bode med då och stod bara där och grinade, men tänkte mycket på vad min pappa skulle säga det va det första jag vart orolig för.
Malin om Frågestund!:
Hur gör du för att hålla styrkan uppe som ung mamma? Med tanke på att det finns alldeles för många som har fördomar mot att vara så ung när man skaffar barn.
Svar: Ja du hur gör jag... Jag skiter fullständigt i vad folk har för åsikter om att vara ung mamma, huvudsaken är att man själv känner sig redo för att ha barn och att man är redo för att offra många saker men det va ett val jag valde. Det finns säkert kvinnor som har marn och är 30 men ändå inte är redo så det har nog inget med åldern att göra enligt mig.










<3

Hellu gottfolk!! Sitter i bibloteket med Lukas och vätar på att älsklingen ska bli klar så att vi kan åka och sola och sen åka hem :) har inte så mycket att berätta för dagen är inte slut än. men slänger upp ett inlägg innan jag går och lägger mig :) och då svarar jag på alla frågor också :)
image description

Film time

Frågestunden är i full gång och det är bara att fortsätta fråga tills imorgon för det är då jag kommer att svara på dom :) Nu ligger jag iallafall i sängen och ska snart sätta på en film men har inte riktigt bestämmt mig för vilken än :) Imorgon så ska jag ringa och boka en tid hos läkaren för elvira har haft feber upp och ner jätte länge nu men det kan ju också vara tänderna som är påväg ut med vill vara 100% säker på att hon inte fått nått virus eller nått så lika bra att kolla upp det :) Nu ska jag kolla på Den vita massajen, nån som har sett den eller läst boken? Själv så har jag sätt den typ 100 gånger och den är lika bra varje gång jag ser den! Den handlar om en tjej som åker till kenya med sin pojkvän, men när det är dags att åka hem så väljer hon att stanna kvar i kenya för att leta upp Lktinga som blivit förälskad i. och hon flyttar ihop med honom mitt ute i vildmarken där dom inte talar engelska eller något annat som hon förstår. Och hon får lära sig deras kultur ovh hur dom lever. Sen blir hon iallafall gravid och dom får en dotter och hennes man är så svartsjuk på alla som pratar med henne, så tillslut får hon nog och säger att hon ska på semester i sitt hemland och träffa hennes familj och presentera hennes dotter, men hon planerar att aldrig mer återvända. men finns tydligen en 2a av den filmen men har inte hittat den nånstans :/ Det jag tycker är konstigt är att männen inte får ta på kvinnan under naveln :S så honfår ju lära sig en hel del saker. Rekomenderar filmen starkt!


Lite bilder :)







Frågestund!

Hellu!!! Råkade skriva lite fel igen om vi får lägenheten så flyttar vi in 1 februari :) mwn har inte fått nått besked än men hoppas på det imorgon :) Idag har jag träffat madelene och lukas i forum sen åkte jag och tränade, vilket va riktigt skönt. Och nu kollar jag på en film och har precis duschat, och phille nattar Elvira :)
Skit skummt mina inlägg från typ 2009 är helt borta skit konstigt och jätte tråkigt fan :( kul att läsa gammla inlägg :/
Och nu eftersom att jag har så tråkigt så tänkte jag ha en liten Frågestund :) så det är bara att fråga och jag svarar :)

Sorry inte skrivit!

Är sprängfylld med ilska och snart sprängs jag! Vissa personer vill jag bara plåga långsamt och smärtsamt tills dom av lider men nu är det bara en person men den personen är Sveriges största idiot, äckel och Sveriges skit snackade och konstigt att hon ens har vännner. Men tänker inte lägga ner min energi på henne, så istället skriver jag en god nyhet!
Att jag och min lilla familj kanske har fått en lägenhet i hagsätra en 3:a och får besked om den imorgon :) så håller verkligen tummarna för den och om vi får det så får vi flytta in den 1 augusti :D hoppas hoppas!!!
Nu ligger jag i sängen och kollar på vänner, har precis burit min sjukling till sin säng för fick inte plats annars :p och är sjukt hungrig har börjat ordentligt med min diet som består av träning, träning, promenad, proteinpullver, barnmat och sallad och vatten så är lite små hungrig och mega sugen på godis! Speciellt på min choklad kaka som jag har i lådan som bara ligger där och skriker - ät mig Eveliina! Ät mig!!! Så lite jobbigt är det
Men ska man va fin så för man lida pin!!!
Äh fan måste sova nu godnatt!!!!


Hur min uppväxt var?

Ja vad ska man säga om min uppväxt, den var inte direkt enkel men finns nog många i världen som haft/har det värre. MEn man kan väl säga att jag flyttade runt ganska mycket, började bo varannan vecka hos mamma och pappa vid 4 års åldern tror jag att det va. Sen när jag va typ 8 så bodde jag före mesta hos pappa och hos mamma typ varannan helg pågrund av att jag inte lyssnade på min mamma och för att hon vart sjuk av personliga skäl. Sen när jag va 12 så bodde jag hos en fosterfamilj varannan helg, och (fosterfamiljen) va en familj som jag känt hela mig liv så flyttade inte till en fritt främmande människa. Sen när jagkom upp i tonåren så vart det mycket bråk hemma så slutade oftast med att jag stack hemifrån några dagar, och blev mycket kontakt med soc... Sen dan efter att jag fyllt 15 så flyttade jag till ett ungdomsboende i barkaby (inget behandlingshem) som många tror när man säger ungdomsboende. Så det var nog inte många som trodde att jag skulle vara mamma efter min tonår :P
GAMMAl bild på mig och underbara backa :)
Nu siter jag iallafall och kollar på voice sverige eller va det heter. Idag så har vi varit och tränat och städat sen va vi hos pappa en stund och snackade lite skit. Och phille e och nattar elvira men det låter inte som att hon är så trött :P Imorgon kommer vi ha fullt upp först så ska phille jobba lite sen åka till forum och köpa födelsedags present till min syrra som fyller 23!! hon är typ förtfarande 19 för mig :P så vi ska fika hos henne klockan 2 sen ska pappa ha elvira över natten så vi ska hem till madde och martin och äta middag sen hem och ta det lugnt :)
Elvira har blivit värsta pappa grisen hon kryper efter phille hela tiden och säger papa papa :)

Hur mitt liv ser ut nu

Just nu ser mitt liv ut såhär.
Jag har en underbar dotter på 8,5 månader, en underbar pojkvän/sambo som jag älskar oerhört mycket. Vi bor längst ute på värmdö och har förhoppningsvis fått en lägenhet i hagsätra som jag hoppas på. JAg går inte i skolan utan är mammaledig tills nästa höst, men då blir det väl att plugga eller börja jobba.
Ja vad kan man mer säga...äh kommer inte på nått.
Nu ligger jag iallfall i sängen och kollar på film :) idag har vi varit och köpt ny bilarnstol skit fin :)
Godnatt!

Godnatt!

Hellu! sitter och kollar på tv och har precis ätit typ och nu ska jag vika lite kläder och sen borsta tänderna och sen gå och lägga mig i sängen. IDag har elvira varit skit trött hon sov 2,5 timmar under tiden vi va hos mamma och sen sov hon i bilen och sen slocknade hon typ direkt efter att vi hade ätit så hon sover väl bort sin förkylning. OCh när älsklingen hämtade oss så fick jag en grymt snygg tränings tröja som jag har kollat på jätte länge så vart jätte glad :) och imorgon blir det att hitta på någon present till syrran som fyller år på fredag :) Godnatt! Här kommer lite bilder på mig.
2007                                                 2008

2009                                                2010

2011                                                2012
Ganska kul att kolla igenom gammla bilder :)






Ska skärpa mig och försöka uppdatera oftare!

Godkväll alla glada! Sitter hemma hos mamma, har precis träffat Joni och snackat gammal minnen och ätit pizza och nu sitter jag och lyssnar på musik och kollar gammal bilder :) Elvira och mamma ligger och sover i soffan, hoppas att hennes förkylning går över snart för hon sover så dåligt när hon hostar och är snorig :( och nu är det ett nytt år också igen, tiden går fan fett fort snart är man 18 och snart är min prinsessa 1 år shit min lilla tjej är inte så liten längre! På nyår så hade vi middag med min tjejkompis Nikki och drack vin och hade jätte trevligt sen vid 12 så fick jag en nyårs kyss av min älskling sen gick han och la sig så jag och Nikki gick och bastade :) nu ska jag vänta på att min man tränat klar så att han kan hämta oss så att vi kan åka hem :) kan skriva mer när jag kommer hem :)
4 dagars upplägg vad jag ska skriva om
Dag 1. Hur mitt liv ser ut just idag.
Dag 2. Vilken slags uppväxt jag hade.
Dag 3. Hur jag va som litet+ en bild
Dag 4. Vad skulle jag göra om jag fick en miljon.


RSS 2.0