Sorry

Helle! Sorry att jag inte skrivit, men har inte startat datan sen jag fick igår min iPhone :p nu sitter jag i soffan och kollar på tv och väntar på att Cissi ska komma hit efter hon har varit hos tandläkarn :) idag ska jag tvätta kläder och städa rummet igen....


Om mig!!!

För er som inte vet så heter jag Eveliina Miettinen inte Mattsson. Mattsson är från pappas sida och Miettinen från mammas och som ni hör är Miettinen inget svenskt efternamn utand finsk så är halv finne :) För mig så finns det inget värre än Matte, falska personer och Regler/rutiner. Det som jag tycker om är... typ vet inte allt typ gillar det mesta tror jag :) Jag har gjort många dumma val i mitt liv, men efter jag fick min älskade dotter så har allt förändrats, Mitt liv har fått en mening, och jag kommer göra ALLT för att mitt dotter inte ska få den uppväxten som jag fick.
Sen jag va liten så har jag haft min (Livslista)
1. Skaffa ett bra jobb jag gillar.
2. Få två barn
3. Gifta mig utomlans.
4. Bo i en lägenhet/radhus med en fetgarderob.
5. dö gammal :)

Du får en stor guld stjärna av mig!

Idag när jag satt på bussen påväg till gustavsberg centrum, så kom det en ung kille på med barnvagn brevid mig och jag pratade lite med honom och han satt i samma sitts som mig fast tvärt om så att hans ex träffade aldrig deras dotter och han hade delad vårdnad men hon träffade aldrig dom :/ då vart jag så jävla glad att han endå tog sitt ansvar så han gjorde min dag idag. Hursom hellst jag åkte till gustavsberg centrum där jag träffade min kotakt person och fikade med henne sen körde hoon hem mig :) och imorgon får jag mitt simkort till min Iphone :) I söndags va det elviras dop, det va jätte trevligt och elvira fick massa fina presenter så tack allihopa :) SSen åkte vi till skogskyrkogården och jag hälsade på Lea, och imorgon ska jag åka dit igen och tända ett ljus och lämna en blomma :) Nä nu har jag inte tid att slappa längre tillbaka till städningen :)


fall for anything

Hellu! sitter och läser massa slampors bloggar det är min kvälls underhållning, kul? Idag har jag träffat cissi, färgat håret och städat skulle egentligen åkt till min kusins grav men hann inte så får bli imorgon efter dopet :) Ja som jag sa så är det Elviras dop imorgon, ska verkligen bli skit kul och träffa hela släkten och äta god tårta :) Och längtar tills jag klä på elvira MIN gammla dop klänning som både min kusin Lea och Lo har döpts i :) Och imoorgon så får jag MIN iphone, såg ni det där? MIN IPHONE hihi :D(Happy face) längtar och sen efter dopet så åker vi till graven :)
Nu sitter jag i sängen med flingan och lyssnar på musik och älsklingen betalar räkningar och Elvira ligger i sin säng och sover :) nä ska sätta på en film nu och sen sova så att jag e pigg och glad inför morgondagen :)

Godmorgon!

sitter och kollar tv och har precis ätit frukost och funderar på om jsg ska tvätta lite, men snart kommer min baby hem och äter lunch :) Senare idag ska jag träna med freja och sen boka till med min faster när hon ska fixa mina naglar inför dopet :)

mega trött

sitter och kollar på barnprogram och längtar tills min älskling kommer hem och äter lunch med mig :) och sen vid 5 ska jag på spamassage en timma och ta det lugnt och njuta :D Aja är sjukt trött kan skriva när jag kommer hem ikväll :)

Söndag :)

Godmorgon :) Har precis ätit frukost idag vart det en macka med ost och skinka och tomat :D MUMS! Igår kollade jag på thor men somnade typ på en gång och vaknade när min älskling kom hem, så låg och kramades med honom till jag somnade igen :) Idag ska jag hem till pappa och hämta lite kläder och packa ner mina saker i flyttkartonger så att dom kan använda det rummet till andra saker :) Och sen hem till syrran och äta middag :D

Let me hold you <3

Godkväll alla knasbollar :) Sitter i soffan och längtar till min älskling kommer hem här är och hämtar en kompis från arlanda så han är inte henna förens typ 12 inatt :( Idag har vi städat sen åkte vi till sickla till Andys lekland och träffade Jonathan och tog en fika där sen gick vi och kollade på kyrkan i finntorp och sen kom Phille och hämtade oss och vi körde Jonathan till slussen, sen åkte vi hem och åt sen han vi bara natta elvira sen skulle han åka. Så nu är jag alldeles ensam men ska nog lägga mig i sängen och kolla på någon film och mysa med flingan (världens mysigaste katt). Nu kommer lite bilder med små texter :)
ANDYS LEKLAND :D
Juste lekte lite med webbkameran idag :) och är sjukt stolt har börjat använda mina glasögon haft dom 4 dagar i rad nu :) och ägt dom typ 2 år :P
Du ger mig så mycket kärlek älskling älskar dig!
Du är så snäll mot både mig och Elvira du underbar!
Juste fick ett mms av min älskade syster idag där hon skickde en bild på oss
när vi va små och vart alldeles tårögd för hade tänkt på henne på dagen och trott att hon hade glömmt mig för vi hade inte pratat med varandra sen hon flyttat och inte svarat när jag hade ringt men imorgon så ska hon och jag ses och det gör mig så glad älskar henne obeskrivligt mycket! <3

<33


Så jävla surt att jag har förlorat så mycket bilder på oss som fanns på min data, men ville bara säga hur mycket du betyder för mig, du har alltid ställt upp för mig, stöttat mig när jag har haft det svårt och du har verkligen förstått mig, älskar dig Rebrcka Jensen och jag kommer alltid finnas för dig och finnas vid din sida när du behöver det,då står jag där! Tack världens bästa :)

Lördag :)

Haft en perfekt början på den här dagen fick frukost av min älskling han gjorde äggröra till mig och sen åt vi mackor och mannagrynsgröt :) sen när elvira satt och åt så höll hon på att somna i sin matstol så gick och la henne i sängen och hon somnade direkt, snart ska jag hoppa in i duschen sen ska jag möta Jonathan i Sickla efter 3 och så går vi till Andys lekland :)

Fredag!!

såhär har min fredag sett ut det började med att älsklingen körde oss till fiskis imorse och vi gick på öppnaförskolan med Frida och Rebecca, sen gick jag och frida hem till henne och åt bullar sen blev vi hämtade vid typ halv 7 av phille och då åkte vi till godis hörnet och köpte godis och sen åkte vi hem och åt fajitas(stavning) och nu avslutar vi fredan med ett mysigt bad med tända ljus och godis och sen en bra film :) myspys!!

Ring ring

Tjaa alla sötnosar!
Sitter i soffan och planerar dopet och skriver upp alla som kommer :) blir typ 50 personer, har ganska stor släkt :P
Och nu blir det så att Världens bästa becka står brevid mig på dopet istället för jonathan. och idag har jag fått mycket gjort har tvättat typ 4 maskiner och städat och dammsugit och sen när elvira vaknar så ska vi bada :D och imorgon ska vi till öppna förskolan och sen till babysimmet nu när dom har lagat den igen så det blir kul måste först åka hem och hämta badkläder till mig :) imorse vaknade jag av at jag hade rivsår i typ hela ansiktet så har tydligen legat och rivit mig själv :P Aja ska hänga upp sista tvätten nu :) see you!

puss på rumpan <3

Hejj! Sitter och läser (En blomma i afrikas öken) verkar skit bra, sen efter att jag läst den så ska jag läsa en bok på 900 sidor den heter Shantaram :) Idag har jag varit med bästa becka och sen åkte vi på dopmöte :) och fick lite info inför dopet, sen åkte vi till slussen där jag träffade jonathans mamma och syster och fick åkpåse till elvira :) imorgon ska vi bara vara hemma och tvätta :P....
juste idag kom min klänning :) den satt jätte bra!

:)

Elvira ligger i vagnen och har precis somnat och jag sitter i sängen och äter chips och kollar på rambo. inatt sov jag skit dåligt hade jätte svårt att andas men till slut så somnade jag sen vaknade elvira vid 9 då gick vi ner och åt gröt elvira åt havregrynsgröt och jag åt mannagryn :) sen kom älsklingen hem på sin lunch och jag satt och gjorde honom sällskap medans han åt :) Och juste Elviras tand håller på att växa ut så hon e lite grinig och har feber stackarn :( men fan va tiden går fort hon har lixom en tand snart :O


godnatt!

nu är det sov dags! HAr precis duschat med älsklingen, och nu ska jag lägga mig i sängen och känner att halsan bara blir mer svullnare för varje minut som går och har skit ont i örat men har tagit två alvedon så hoppas att det går att sova i allafall. som ni ser så han min kusin madelene fixat min blogg :) vart skit nöjd :D
den här klänningen beställde jag :)

Slutet på den här veckan igen :)

hellu! sitter och kollar på (Tomten e far till alla barnen) och väntar på att phille ska bli klar med att täcka över poolen så att vi kan åka snart, ska hem till pappa medans phille hjälper sin kompis att flytta en säng :) sen ska jag köpa en åkpåse till mitt lilla hjärtegull :) <3

Svar på frågor som jag fått :)

Ska försöka svara så gott jag kan på era frågor :)

- Hur tycker du att vänner ska vara mot dig?
jag tycker att dom ska vara ärliga och säga vad dom tycker och absolut inga lögner för det är det värsta jag vet. och att dom aldrig tar mig förgivet.

- Hur tror du ditt liv skulle se ut om du inte blivit med barn?
Det är jätte svårt att tänka sig mig utan barn. Men jag hade väl antagligen gått i skolan och festat på helgerna och umgåts med fel människor som jag gjorde förut. Och funderat på vad mitt liv är menat för, men nu vet jag :)

- Hur tror du ditt liv ser ut om 3 år?
omöjligt att veta, men alla drömmer ju om nått, så jag hoppas att jag har en fin lägenhet, och har koll på ekonomit och kanske gått klart skolan har nått skit kul jobb som jag gillar och att jag och Elvira är världens lyckligaste familj och att hon har en bra och fin kontakt med sin pappa det är min dröm.

- Vad är det värsta du vet?
Falska människor är det värsta jag vet dom som säger en sak till en person och sen snackar skit om den bakom ryggen. Och dom som sviker löften.

Frågor om min graviditet :)

- Hur reagerade du när du fick veta att du va med barn?
Jag vart chockad, fast det va planderat, jag tror jag satt och stirrade på testet innan jag gick in till Ninah och sa att jag va gravid, sen satt jag bara på stolen i mitt rum och kollade på testen sen när jag ringde mamma började jag grina, inte för att jag va ledsen för att vara gravid utan bara för att jag va så jävla glad med ändå har jag aldrig varit så rädd i hela mitt liv.
- Vad va det jobbigaste med att vara gravid?
Det som va jobbigast va att jag kände inte så många andra unga mammor så det va svårt att dela det med någon som verkligen kännde/känt det som jag kände. och så va det jobbigt ii slutet när jag fick så ont i rygget att jag inte ens kunde gå utan låg bara still i sägen och kollade på film i 2 veckor.

-  Gjorde det ont att föda?
Jag har aldrig haft så jävla ont som jag hade då men man glömmer bort smärtan direkt efter, men det jag tyckte gjorde ondast va nog värkarna, för när man väl skulle krysta så hade jag ingen tid att känna på smärtan det jag gjorde va att skrika och krysta haha.

- Hur känndes det efteråt?
Det kändes konstigt, helt plötsligt hade man blivit mamma lixom det tog några dagar innan man fattade det också, men jag kommer ihåg att jag gick ut och rökte och så ringde jag Rebecca och så fort hon svarade så började jag gråta och jag förstod inte varför jag grät, jag va ju så jävla lycklig man bara kunde bli och jag fortsatte grina efter vi hade lagt på också :P och efter kanske 6 dagar så försvann det onda i magen och mellan benen, och efter 1 dag så slutade jag blöda, men de första 2 dagarna så fick jag åka rullstol :P

- Återhämtar man sig fort?
Jag vet inte det är väl olika från olika personer, men jag tror jag återhämtade mig ganska fort men det va ju en omställning.
- Hur reagerade du när du förstod att du hade värkar och vad hände?
kommer ihåg att jag låg och kollade på Lost och trodde att jag hade sammandragningar och när det kom tillbaka så gick jag upp till duschen och hällde varmt vatten på magen men det gick inte över, och typ vid elva på kvällen så gick jag till personalen och bad om telefonen och sa att jag hade värkar, oxh så började jag ringa pappa, inget svar. ringde mamma inget svar, ringde sussi ringde hem och ingen svarade och låg och skrek för att jag hade ont och så ringde jag Heidi och hon ringde mamma medans jag ringde pappa och sen ringde jag syrran och pratade med henne då började hon ringa pappa och så skrev jag till jonathan . sen vid ett typ så fick mickis tag på Pappa och så pratade jag med honom och så ringde mamma mig och sen helt plötsligt så va alla vakna och alla ringde och smsade sammtidigt. Sen kom Joel och jonathan och hämtade mig och jonathan va så stressad så att sprang förbi mig och letade efter mig :P Sen väl i bilen och det första jag tänkte på (fan jag lovade becka att inte föda när hon va bortrest) och så blev vi stoppade av polisen men tack vare att jag skulle föda så kom vi undan :P sen mötte vi pappa och mamma på sös och sen låg jag där i 12 roliga timmar...
- Är du lycklig?
Om jag ska vara helt ärlig så är jag nog lyckligaste i världen och jag ångrar aldrig valet jag gjorde. Jag är lycklig när jag somnar och när jag vaknar och kommer alltid vara lycklig!

Beställer kläder :D


Sjuk..igen...

Hellu! igår hade jag en timme med en personlig tränare på cmc och han la upp ett speciellt schema för mig :) sen åkte jag till fiskis med frida och lo och gick på öppna förskolan sen sprang vi hem genom regnet. och vid 4 så kom phille och hämtade mig och vi gick och tränade sen när vi kom hem så vart jag skit snurrig och svullen i halsen så trodde jag hade fått nån alärgisk reaktion men nu när jag vaknade på morgonen så va jag skit förkyld och hade feber så phille hade tagit hand om elvira på natten så att jag fick sova. nu sitter vi i sägen och har lekt lite med min webbkamera, och snart ska han hämta lite möbler hos nicke och jag ska väl ta en promenad :) juste igår köpte vi majskrokar till elvira och hon älskar dom!!!!

:D

hellu! har precis tagit kort på elviras urvuxnakläder som jag ska sälja på blocket eller tradera, fast ska inte sälja alla kläder, men har ingenstsans att ha dom tar ju så jävla mycket plats. Idag ska jag och min baby åka hem till mamma och äta middag men innan dess blir det gymmet som vanligt! Snart så är jag fitt!

RSS 2.0