Godmorgon!

Hellu! Idag är det valborg som ni kanske vet, eller aa det vet ni förstårs. Idag blir det typ den första valborgen på länge som jag kommer vara nykter med det är också den första som jag får vara med min lilla dotter, så det kommer ändå bli skit mysigt. Nu sitter jag ute i bro och snart så ska joel köra oss tillbaka och när jag kommer hem så ska jag duscha och vänta på mamma, som ska komma och äta middag med mig och elvira, fast elvira nöjer sig säkert med mjölk xD Aja skriver när jag kommer hem :)

Godnatt!

Hellu! Sitter i Jonathans soffa och har precis matat Elvira så hon ligger´nöjt i sängen och sover :) Har inte hunnnit skriva så mycket idag, för jag har haft fullt upp med besök från BVC och mata bebis :P Elvira tyckte inte om henne på bvc för hon va tvungen att ta av henne kläderna så att vi kunde väga henne och då blev det ju lite kallt utan kläder såklart :( Nu ska jag typ byta om sen ska jag lägga mig brevid min skatt och sova lite jag också :) Natti natti skriver mer imorgon :)


Jag älskar glass!! :D

Sitter i sängen och kollar på lost, min älskling ligger och sover hon har sovit några timmar nu så hon lär väl vakna snart :) Idag träffade jag Cissi och vi gick till hemköp och jag köpte 2 glassar det va skit gott! Sen träffade vi min andra kusin Madelene och stod och pratade lite ett tag innan jag och Cissi började röra oss hemåt :)
Aja skriver senare :)

Bygg pågång...

Godmorgon! Har precis vaknat och nu sitter jag i köket och väntar på att mina ägg ska börja koka, tar skit lång tid fan och jag är hungrig! Inatt sov Elvira jätte bra hon vaknade 2 gånger och ville ha mat, men jag va ändå uppe tyP hela natten för hade 40 graders feber och låg och frös som fan bara :( Idag ska Cissi komma hit hon slutar vid 2 så det är bara några timmar kvar :)
Juste det är typ massa hantvärkare i hela mitt hus och utan för fönsterna och dom står och kollar in, skit jobbigt!!
Men dom ska typ bara vara här 2-3 veckor till.... Aja hörs senare :)

Tack :)

Tack kusin för det jätte fina designen, vart skit fin :D Nu sitter jag brevid min sovande dotter som dnart lär vakna och vara hungrig :) Snart kommer Nikki förbi också och henne har jag inte träffat på år och dar så det blir trevligt!
Idag har min syrra bestämt att vi ska äta Lax med citronsås och det va typ 1000 år sen jag åt det, så hoppas jag blir riktigt hungrig så att jag orkar äta mycket :D Nä nu måste jag försöka väcka Elvira så hon får lite mat i sig :)

Min lilla påskkärring :)

Bebis

Hellu! Nu har min lilla prinssesa precis somnat så hon ligger här brevid mig alldeles inbakad av alla filtar :) hihi. Imorgon så ska det komma hit en tjej från BVC och mäta och väga he´nne och kolla så att hon mår bra :) sen på fredag så ska vi kanske åka hem till Jonathan och sova över där en natt.
Igår hade jag typ mjölkstockning så låg i sängen med feber och mådde skit... men gick över efter ett tag, skönt det, det gjorde skit ont fan trodde brösten skulle sprängas!!! Fett fort tiden har gått det va 5 dagar sen jag åkte in med värkar och nu ligger jag i samma säng som mitt lilla underverk :O helt sjukt fan!


Mjölk mjölk mjölk :P


Fett skönt! har bara lite mage kvar, inte mycket alls fan!!!!!


Första natten


ÅÅÅHH vad jag älskar dig Elvira!!!

Godmorgon! hoppas ni sovit gott, jag har sovit underbart med min lilla Elvira brevid mig :D Igår så va min prinsessa inte ett dugg trött på dagen så hon bara åt och låg och kollade runt, sen somnade vi vid tio och vaknade ungefär vid 7, sen somnade vi igen och jag vaknade nio och hon ligger förtfarande och sover :) Men nu ska jag väcka henne och ge henne mat sen ska vi gå ut med vagnen och möta mickaan och ta en skön promenad :)



Älskar min dotter!

Sitter i sängen och kollar på mitt underverk, såå jävla sööt! Inatt har jag gått upp typ 4-5 gånger för att mata Elvira men är ändå inte så jätte trött, skönt det :) Nu ska jag äta sen så ska jag packa upp massa grejer och fixa allt i ordning i rummet :)


äkta kärlek



Obeskrivlig kärlek!!!!

Har inte kunnat skriva på ett par dagar men har legat på BB så det är därför! Och idag fick jag komma hem med min lilla skatt! Älskar henne grovt jävla mycket! Aja Har inte tid att skriva så mycket försöker skriva lite senare så får ni veta vad som hände :)

Jag behöver inte dig har nog aldrig behövt det heller :)

Sitter i sängen och väntar på att tvätt maskinen ska bli klar nångång, det tar fan 100 år innan en maskin blir klar... Idag ska jag bara tvätta och packa, och bara ta det lugnt. Och imorgon är jag bjuden på påsklunch och sen ska jag träffa Jonathan. Trevligt trevligt :) Längtar fan tills imorgon och få massa god mat!!! :D Aja nu ska jag upp och göra kladdkaka tror jag :) SEE YOOU!!!

Lilla jag :)


Jag är så jävla grym! :D

Hellu! Igår va jag och klippte mig, blev skit nöjd faktiskt :) Nu sitter jag hemma hos mamma och har precis ätit en jätte god frukost, och nu ska jag göra mig iordning  sen ska jag börja åka till barkaby och tvätta. Sen ska jag träffa Jonte idag eller imorgon :) aja puss puss :)


17 dagar kvar!!!!

Hellu! Idag åt jag tårta till frukost, fett gott det va. Med massa bär på :) Sen så kom Sussi till barkaby med en stor resväska men fick fick inte plats med allt :P Förstår inte att man kan ha så jävla mycket grejer som jag har, helt sjukt fan! Sen efter att jag hade packat så fick jag skjus först till fiskis där jag lämnade en väska, sen till forum och träffade min kusin Cissi :) Och i forum gick vi och kollade på klääder, eller hon kollade :P Sen köpte vi glass och satte oss ute i solen och åt :D Sen åkte vi moppe hem till henne och åt kyckling, ris och currysås!! Det va skit gott som vanligt :P Och sen körde dom mig hem till mamma, och nu sitter jag här :P Ikväll ska vi åka och klippa oss eller jag ska bara klippa topparna :) Och på fredag flyttar jag hem till pappa´, det ska bli grymt jävla skönt att slippa barkaby :P Sen nästa vecka ska jag åka till skolan nån dag och göra engelska prov så att jag får det gjort :) och den här veckan eller nästa så ska jag träffa Jonte och ta en fika med honom. Men jaja vi hörs ikväll eller imorgon :)

Inga krafter kvar typ.

Hellu! sitter i sängen och kollar på Lost och på fett snygga kläder! Längtar tills jag får pengar då ska jag shoppa som fan!!! Shit är fett kissnödig men pallar inte resa mig upp :P hehe. Nu funderar jag på att kanske gå ut och ta lite frisk luft, kan vara skönt innan man går och lägger sig.


Skit snygg!!!!!!!

Du är så yeh yeh wow wow :P

Har typ fått solsting ligger i sängen och fryser som fan! Nu sitter jag och kollar på lost. Sen ska jag hämta madrasen så att patrik inte behöver sova på golvet :P Aja vi höres senare PUSSS


800 grader!!

Va tvungen att sätta mig inne ett tag, men typ dör om man sitter på våran altan för längde, det blåser typ ingenting så det känns som att man är i en ugn :P Haha. Idag blev det ingen klippning det blir det imorgon kväll istället....Har as om i mitt öra för jag tröck in en töjning i örat för typ 2 dagar sen och nu är örat fett ömt och rött och svullet?... Aja nu ska jag ut igen sen ska jag träffa dom bästa!

Myggor....

Igår när jag låg i sängen så fick jag 2 myggbett!!! Vafan finns myggor för egentligen som suger ju bara blod sen går dom och dör någonstans, snacka om att deras existens är onödig... Igår låg jag och solade hela dagen sjukt jävla skönt, sen hjälpte jag mamma att rensa lite kläder och fixa i garderoben. Idag ska jag sola sen vid 7 ska jag klippa mig sen efter det åker jag till barkaby :)

Godmorgon!

Hellu! har precis vaknat och nu sitter jag och väntar på att solen ska komma till altanen så att jag kan sätta mig och sola, blev typ bränd i ansiktet igår, va alldeles röd i ansiktet på kvällen :O Igår hade jag och han skit trevligt!!! Så trevligt har jag fan inte haft på länge :) Så det är ju bra :) Puss

Vindarna vänder!!! :D

Hellu! Nu sitter jag inne i skuggen är typ helt slut efter att ha suttit i solen sen 12 imorse :p Nu ska jag lägga mig och vila nån timma, sen ska jag träffa honom och grilla mysigt!!! Imorgon ska jag röra mig mot barkaby måste tvätte det sista och städa och tvätta, kul va? Aja nu ska jag lägga mig och sova, sen måste jag fixa mig och duscha men vi hörs imorgon eller nått :) PUSSS


Ligger och solar!!!

Fett skönt ligger och solar på altanen, så jävla skönt asså. Idag träffade jag becka en stund och vi satt och solade på hennes balkong, hon åker till cypern imorgon, är skit svartsjuk fan! Igår så var jag hemma hos min moster och snackade massa skit och sen vid halv 7 gick jag hem och åt och sov, skönt att tare lite lugnt ibland :D aja hörs sen!!!

Gillar dig

Sommarväder!!!

Hej! Ännu en dag med skit fint väder :D Snart ska jag börja röra mig mot nacka, sen ikväll ska jag grilla :D fett gott! Idag har jag inte heller ont i ryggen så jag hoppas att jag inte får det igen :)

Bajs!

Hellu! Sitter och sirrar på Lost kan typ inte sluta kolla fan :P Fett skönt har inte haft ont i ryggen på hela dan men ansträngde mig nog lite för mycket idag när jag packade så har lite ont nu, men inte så farligt :)Nu ska jag typ hänga upp tvätten så får jag fortsätta att tvätta klart i morgon. Tänkte damsuga och sura golvet också så att jag har det klart :) Shit fyfan va jag längar tills jag flyttar, vill typ bränna ner det här stället känner jag :P Och sen han som har rummet brevid mig han har typ legat och pippat med någon från att jag kom hit tills nu typ, va lite kul i början men efter en timma vart det fan jobbigt. jag trodde inte ens att han fick göra sånt, trodde typ bara att han gick till mosken typ.... Aja kanske skriver nått innan jag går och lägger mig (om jag orkar)



Älskar Sverige på våren :D

Hellu! Nu sitter jag hemma i barkaby, har packat skit mycket grejer och rensat som fan! Idag kom mamma och hämtade mig i tippen sen åkte vi hem, och när vi va hemma så fick jag besök av becka och hon lånade min toa för hon hade inget vatten hemma :P haha. sen satt vi ute på altanen och mös i solen, skit mysigt fan! Sen vid 3 åkte jag till mödravården, och nu är jag hemma :D


Bilder från förra sommaren :D




MIN POOL!!! :D




Försök leva mitt liv så ska du se att det inte är så lätt...

Gomorgon mina änglar små! :P Igår deckade jag vid 22.00 sen vaknade jag åter igen av ett samtal av Viktor vid 12 typ, och efter det så hade jag jävligt svårt att somna jag somnade typ vid 3 halv 4...Sen när jag väl somnade så gick tiden fett fort och vid halv 6 vaknade jag av att rebeccas tvillingar hade vaknat :P så då gick jag och la mig i sovrummet och sov till 9. Idag ska jag åka till mamma innan hon börjar jobba, sen nån dag i helgen så kommer pappa till barkaby och lämnar en stor resväska så att jag kan börja packa :D

HAPPY FACE!!!!!!!

Sitter hemma hos Rebecka och lyssnar på hennes trötta små barn, med andra ord mycket gnäll haha! Idag blir det nog att sova över här, kommer inte orka åka ända tillbaka till barkaby... Nu har vi bertämmt datum till flytten hem till pappa, så jag flyttar från barkaby nästa fredag, ska bli jävligt skönt att slippa det där stället! Idag ringde Johan och väckte mig vid 11 så jag fick en timmes sovmorgon (skönt) sen fixade jag mig sen åkte jag till skolan, och pratade med min biträdande rektor och satt och bablade med Johan och Ben som alltid är lika störda :P Sen tomde jag mitt skåp och lite så sen åkte jag till slussen och tog saltsjöbanan till tippen, ja och nu e jag här :P Snart ska vi gå och kolla på bebis säng, och lite kläder :D Aja puss och kram, banan!!!!!!! Är på skit bra humör idag, men vet inte varför, känns som att jag har ätit lycko piller eller nått eller så är jag typ kär! Har typ den känslan i magen :P haha

Svar tack????

Sitter och funderar på att kanske ge upp, det kanske är det bästa? Att gå vidare i livet och försöka göra nånting rätt istället? Bara tänka på mig och Elliot/Elvira? Har så jävla många frågor men ingen kan ge mig svar, så vad ska man göra då?? Jag tror fan jag ska ut och göra en liten majbrasa med det jag inte vill ha kvar, hur låter det tycker du? sen ska jag nog lägga mig och läsa min bok och koppla av och sen försöka sova. Johan ska ringa och väcka mig klockan 10 imorgon och se till att jag går upp, undra om han lyckas hahaha :P
Aja natti natti :D

Mums!!!

Sitter och äter middag samtidigt som jag kollar på Lost :D idag blev det fiskpinnar med potatismos. Och ingen sån där äcklig pulver mos utan hemma gjord potatismos, Mums!
Börjar fan bli deprimerad, har typ fått hängtuttar och dom ser typ ut som glasstrutar, hur sexit är det från en skala 1-10?.... typ 0!!!! Är både trött få dom hängiga tuttarna och den tjocka magen och resten av min otränade kropp!!!! Bläää


Sexit eller inte?!

Världens bästa uppfinning

Godmorgon! Nu sitter jag och äter frukost och sen ska jag nog försöka sova nån extra timma, har blivit sjuk så har skit ont i halsen och huvet :( Imorse vaknade jag vid 8 och gick på toa sen kunde jag inte somna om för alla typ sprang runt i huset, då tog jag mina öronproppar och somnade direkt! Det är världens bästa uppfinning + min nya bästa vän :D Aja nu ska jag kolla på ett avsnitt av Lost sen sova :)

Lost

Nu sitter jag och kollar på Lost, har sett klart alla House sesonger så va ju tvungen att börja på nån ny :P Nu tänkte jag gå upp och ta en macka eller nått är skit sugen på nått :/ skulle vara skit gott med jordgubbar eller typ smultron :P Haha, shit är skit nervös inför förlossningen är rädd att typ spricka eller typ förblöda :O
Aja men vi hörs imorgon :)


Seg som fan!

Godmorgon! Vaknade för ungefär en timma sen, har sovit skit dåligt typ vaknat varje halvtimma och haft skit ont... Just nu sitter jag och kollar på sista sesongen av House :( men ska börja kolla på Lost nu istället, Man måste ju underhålla sig på nått sett :P Nu tänkte jag hoppa i duschen och sen måste jag ringa till Försäkringskassan och beeställa nån blankett :)


Är så jävla kär dessutom... Älskar dig Viktor, hoppas du vet det!

Natti natti!

Hellu! Nu ska jag äta upp mina chokladflingor sen ska jag ta 2 alvedon och sen försöka sova :) är så trött att det svider i ögonen :/ Så jag hoppas verkligen att jag kommer kunna sova nu, annars blir jag arg :P Aja hörs imorgon :)

....

Kom nyss hem till barkaby, fick skjus utav pappa :) Igår så var jag men Angelica och sen senare träffade jag Simon och fick kalaspuffar av honom, va så jävla godis suger så jag trodde jag skulle döö :P Inatt somnade jag typ vid 7 hade så ont i ryggen och det fanns ingen alvedon hemma :( Idag har jag varit hos min kusin Cissi och ätit tårta och massa gott :) Aja nu ska jag ta en alvedon sen måste jag plocka lite i mitt rum, det ser förjävligt ut!!!

Jaaaooo

Hellu! Nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra för middag, om jag ska äta rester eller steka en köttbit :P En köttbit låter fett gott men vet inte om jag orkar, är lite lat som ni förstår... Idag ska jag bara ligga hemma och kolla på film, mamma ska iväg in till stan och äta så jag tror att jag bara ska ligga hemma och mysa med lilla katten :)

...

Godmorgon! Har precis vaknat, och nu sitter jag och äter äggröra och bacon som mamma har gjort till mig :)
Igår körde mamma mig till tippen och så gick jag hem till min motster Frida och hälsade på min lilla kusin :) och fick massa bebiskläder :) Idag ska jag försöka ta mig till barkaby men tvivlar på att det går för har så ont i ryggen så et blir väl att man sover här inatt igen och sen ska jag försöka övertala pappa att köra mig :P Aja vi hörs :)

Regn regn!

Godmorgon! Steg precis upp ur sägen, och nu sitter jag och väntar på att mina mackor ska bli färdiga i rosten :)
Inatt sov jag hos mamma i mammas säng skit mysigt så jag och katten låg och mös hela långa natten :)Idag ska jag hem till barkaby (jag saknar min data :( ) men är inte så frestad av att gå ut i det här regniga vädret. Men hoppas det inte blåser lika mycket som igår, för igår var det fan läskit att gå ute :O Nä nu ska jag ta mig ett bad :)

pussen

Shaa shaa! det här blir nog det ända inlägget jag skriver idag. Ska nu hoppa in i duschen och fixa mig sen ska jag på möte i typ 2 timmar :O Kommer inte skriva mer idag pgd av att jag inte kommer sova hemma men jag skriver om jag hittar en data :) jaja vi hörs :)

vad ska man säga?

Tjoo! Nu liggeer jag i sängen igen och har precis gjort en as god kladdkaka :D Nu ska jag nog hoppa in i duschen och sen kolla på House :D

I like you baby

Hellu! Idag vaknade jag skit sent vaknade vid halv 2... men det va skönt att sova, men jag somnade inte förens vid typ 4 imorse :/ Nu sitter jag och kollar på house men funderar på om jag ska klä på mig och kanske gå på en promenad? men behöver tvätta också men vet inte om jag orkar... aja skriver senare :)

....

Shoo Shoo! Har inte skrivit så mycket idag för har inte orkat :P Idag har jag typ legat i sängen och kollat på House :) Sen vid halv fem åkte jag in till medborgarplatsen och träffade mamma och Jari där vi åt middag på Shamrock :) till förrätt åt jag tostskagen, varmrätt oxfile med beasås och till efterrätt åt jag choklad-pannakotta! Grymt jävla gott, har nog inte ätit så mycket på ett bra jävla tag :P så nu kommer jag typ vara mätt tills nyår :)
Aja nu ska jag kolla på house och ta bort sminket sen ska jag nog gå på dejt med min kudde :)

Jag dööör

Heeej! Har precis tagit 2 alvedon så jag hoppas att ryggen blir bättre, tror inte jag har haft såhär ont förut, känns typ som att jag kommer svimma.... Snart ska jag gå upp och sätta mig vid tvn och börja kolla på matchen :)
Aja skriver kanske senare :)

What goes around comes around

Vill tatuera mig!
Helst en fin text, en betydelsefull. Eller mitt barns namn i handleden + födelsedatum.
En tatuering jag redan bestämt att jag ska ha den ska vara på ryggen och där ska det stå *I will always love my mom and dad*



Den är sjukt fin :O

What Are Words

Godmorgon hoppas att ni sovit gott, det har iallafall inte jag har sovit riktigt pissdåligt... Vaknade för typ 20 min sen, och när jag skulle upp ur sängen så kom jag fan knappt upp :O Vill att dom här 4 veckorna går jävligt fort nu!!! Idag hade jag tänkt att tvätta men eftersom att jag inte kan gå så blir det nog bara att ta det lugnt, och sen ikväll ska jag kolla på Aik-Djurgården på tv :)


32 dagar kvar :)

Tick tack tick tack

Kom nyss in på rumet, har varit i köket och åt sallad och 2 pannkakor så nu är jag proppmätt :D Nu tänkte jag byta om till natti kläder och lägga mig och kolla på house :) Aj, märkte precis att jag börjar få en finne under näsan, den gör skit ont fan!

Inatt ska jag ligga och njuta av att ha hela täcket för mig själv men det är faktiskt inte lika mysigt att sova ensam :/ men ibland måste man göra det, tyvärr :/

Blondinskämt

Vad är fördelen med att gifta sig med en blondin?
- Man får parkera på handikappsplatser.

Vill du ha en shejbab....

Nu sitter jag här ihop rullad i mitt täcke, som en kebabrulle (som en shejbab "hhiih ingen aning hur man stavar det"). Så kallt det är alltså, stackars mina tår. För någon dag sen vaknade jag upp mitt under natten av att jag frösihjäl, kändes som om jag låg ute fan, ibland tror jag nästan att elementet stängs av en stund på natten, vilka jävlar dem är om det verkligen är så.
Jag kom och tänka på en sak, i balnd kan det gå flera veckor innan något händer, man gör ingen speciellt nu för tiden. Känns som om alla andra har något att skriva på sin blogg varje dag fan. Jag brukar ofta drömma om äventyr, typ Indiana Jones äventyr. Enligt min kompis så menar hon att jag saknar eller vill ha men äventyr i livet, vem vet kanske är så. Fast samtidigt man kan tänka sig så här också, jag kanske är med om något hyfsat speciellt under dagen men jag kanske behöver att något riktigt stort ska hända för att jag ska bli uppmärksam, ex se Orlando Bloom promenerande på gatan hihhi. Och när vi pratar om att vara med om något speciellt då pratar vi om positiva saker så klart.


Är hat verkligen lättare?

Varför känner man ofta att hat känns lättare än att älska. Vi hör oss själva säga ofta "gud vad jag hatar denna person, hon irriterar mig, hatar hennes beteende". När det kommer till att älska har det blivit en form att rädsla, varje gång man säger "jag älskar dig" till den som står bredvid en, blir man rädd och börjar fundera om man kommer stå ensam vid dörren, "kommer han komma tillbaka, varför älskar han mig inte som jag älskar honom". Genom att ge en del av sina känslor känner man sig trygg och känner att vad en som väntar i framtiden kommer man kunna övervinna. Genom hat kan man styra smärtan i hjärtat " lämna mig, ge mig en anledning att hata dig, få mig att glömma snabbt". Men kärlek och hat är en likhet i varan, när hat tar över så känner man en varm känsla i kroppen då personen passerar förbi, men när man ser den personen man älskar i ögonen så känner man hur värmen tar mer och mer över ens kropp. Men vad är egentligen lättare, finns det en grens hur mycket man kan hata och hur mycket kan man egentligen älska en person. Men vad man tror är att hat är en del av oss det finns inom oss, det är inget som man kan vända rycken mot. Även hur mycket man försöker att inte tänka på det så känner man hur värmen sprider sig från hjärtat och ut i resten av kroppen. Att känna att man älskar någon ger en pirrande känsla i hela kroppen från tårna och uppåt, känslan av hur man bara vill krama personen nära man ser den. Precis som hat så kan man inte strunta i sina känslor man kan inte syra vem man inte ska älska och vem man ska älska, det är en känsla som inte kan tvingas fram. Man kan säga att hat och älska ger en balans i människans vardag, att hata allt och alla är inte bra för ens stjäl och kropp men att älska allt och alla är omöjligt. Men det finna med att älska någon är att man får samma känsla tillbaka.

Dem ger mig känslan att hata men du ger mig styrkan att älska


Känner mig som en gamling :P

Hellu! Igår hade jag ju en myskväll med syrrorna :) vi gjorde fruktsallad och pratade typ om massa namn. Sen vid halv elva så GICK jag till Mr.X för det inte gick några bussar men det va skönt att gå :) Sen när vi kom hem till honom så började han steka lövbiff, jag försökte äta upp allt´, men min magsäck är lika stor som en böna typ :P Aja. Kom nyss hem från hornstull där jag träffade Nikki och vi åt middag hos hennes mormor, men fick inte i mig så mycket, typ en potatis :P Imorgon skulle jag egentligen gått till skolan och lämnat mina böker men kan knappt gå, har ont i både ryggen och bäcken, så går typ som en gamling :P men nu är det bara 4 veckor kvar så det är bara att stå ut sista tiden :)


I love you baby

Hejhej! Han tyvär inte skriva så mycket igår, för låg och sov typ hela dan. Senare på kvällen typ vid åtta så mötte jag upp Mr.X i Tc och vi gick på bio och såg *I am number four* Skit bra film så den rekomenderar jag att ni ska se :) Efter filmen så åkte vi hem till Mr.X och jag sov över där, fast sov as dåligt för ryggen krånglade som fan och han snarkade i mitt öra typ :P haha Idag va jag också på bio men jag åkte med min kusin Cissi, min faster och hennes man. Riktigt mysigt och vi såg *No strings attached* den va grymt jävla rolig :) Just nu sitter jag hemma hos pappa och ska snart röra mig till bussen och åka till skuru där jag ska träffa mina två systrar och ha en liten myskväll, sen efter det lär jag åka till barkaby och sova där :)

Godmorgon eller?

Hellu, nu sitter jag i sängen och försöker vakna till liv, är så jävla trött asså. Inatt somnade jag vi 3 för att ryggen gjorde skit ont :/ Igår va jag på mödravården och gjorde en kontroll och då såg vi att jag ska få en dotter istället för en son :O haha jag satt och skakade av chock :P Men dom timmarna jag har hunnit tänka så har jag tänkt på namnet Elvira? :) Aja nu ska jag fixa mig sen börja ¨åka till sjukgymnasten :/

RSS 2.0