tjoheeeej

Godmorgon! har precis ätit frukost och ska snart fixa mig sen klä på elvira, ska ta 09.28 buusen till ektorp och fixa ett läkarintyg :) Igår fick jag veta att jag har fått en lägenhet också! är skit glad asså!!!
Men idg ska jag till docktorn och sen in till stan och lämmna telefonen på lagning :)

Sol!!!

Hellu! Sitter i solen hemma och har precis ätit pizza :) igår va det jätte mysigt, hade så jävla ont i magen resten av kvällen för att jag åt så mycket... Men satan vad gott det va!!! Sen efter middagen så åkte jag taxi till Värmdö marknad och mötte Desirée och sen kom phille och hämtade mig och Elvira och vi åkte hem och sov :) sen idag har vi varit på rusta och handlat filmer till Elvira, godis, dusch crème och sånt, och nu ska jag få Elvira sova en timma och hoppas på att man kanske kan sova en timma själv :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1422295/images/2012/pic_195469573.jpg" class="image">


Lördagmys :)

Hellu! Sitter på bussen påväg till Slussen där jag ska möta pappa, Sussi och syrrorna, då vi ska på familjemiddag på gondolen :D kommer bli riktigt mysigt tror jag :) Elvira är med Desirée och myser med henne. Så efter middag så åker jag och hämtar henne och sen hem :) ha en trevlig kväll allihoppa!


Håll tummar och tår!

Har varit på möte angående lägenhet och det gick as bra! Får besked på fredag eller nästa vecka! Håll timmarna för mig nu! Sitter iallafall på bussen nu påväg hem, Elvira ligger i vagnen och sover och jag somnar också snart känns det som...


Lördag!

Ligger i sängen med Elvira och kollar på björnbröder. Och väntar på att mannen min ska komma hem med godis till mig :) har fortfarande skit ont i örat och hoppas att det går över snart! Skriver senare


Otur...

Hellu! Inatt så vaknade jag med att jag hade fruktansvärt ont i örat så sov inte så mycket, men när jag vaknade så åkte jag och Elvis till Nacka sjukhus och dom sa att jag hade öronininfektion i örongången och trummhinnan, så fick penicillin och örondroppar som jag ska ta i en vecka.... Men hoppas inte jag har ont på söndag för då ska jag och mamma åka till svartsjö och hälsa på jari :) skriver senare :)


Slappar galet!

Hellu ligger i soffan och kollar på en serie :) ska snart gå ner i tvättstugan och hänga upp den färdiga tvätten och sen tvätta mer! Idag har jag bokat tid hos vårdcentralen, jag ska ta bort 2 leverfläckar och dom ska undersöka en knöl som jag har i ljumsken eller hur det nu stavas. Imorgon ska jag på jobb-utbildningen klockan 13.30 så ska möta Jenny i Slussen och hon ska vara med Elvira tills jag blir klar :) och nästa vecka så får jag förhoppningsvis Elviras inbjudnings kort till hennes 1års dag :) så har planerat hela dan idag, skriver sen :)


Frukost!

Godmorgon! Sitter i soffan och tänker på vad jag vill ha till frukost är sugen på
Fruktsallad och fattiga riddare men orkar inte göra nått av det :p men till lunch så blir det pannkakor, med lite bär om vi har det
:)


Sommar och sol! Snart blir det korta kjol!

Hellu! Idag mår min prinsessa bättre hon e bara lite snorig nu. Nu ska vi till forum och träffa becks och sen ska vi till fina fisksätra ;) och vid 7 ikvälll så ska jag fixa håret och hoppas fan att det blir bra nu :) igår hade jag och älsklingen jätte mysigt, låg i sängen och kollade på whats your number, skit rolig film :)


Till min älskade dotter!

Jag älskar livet och jag älskar mitt barn! Folk frågar hur kunde jag skaffa barn så tidigt? du är bara 16 det är det inte för tidigt? Eller är det för att du inte vill göra abort? Det va alltid samma frågor om och om igen men alltid samma svar! Jag skulle aldrig kunna göra abort varesig jag ville eller inte. För jag ångrar INGENTING Elvira är det bästa jag vet, hon betyder allt för mig och kommer aldrig lämna hennes sida! Det bästa jag vet är när hon skrattar och ler, att jag har fått en sån fin flicka kan ibland inte fatta att det är sant, vad har jag gjort för gott för att belönas med denna ängel som gör mitt liv så mycket mer värt att leva. Kommer göra allt för att hon ska ha det bästa för hon e min prinsessa och då är det ju en självklarhet att hon ska ha det bästa som finns! Jag kommer lära henne allt som är värt att veta, tex att det är okej om man misslyckas(måste lära mig det själv först) att alltid behandla människor som man själv vill bli behandlad och massa massa mer, Jag är det som hon får uppleva ÄKTA kärlek av! Det är så häftigt att se dig växa och lära dig nya saker, förut låg du bara still och nu krypper du och står och är över allt, jag längtar så mycket tills du tar dina första steg och jag kommer stå brdvid dig och hjälpa dig upp om du skulle falla, längtar tills du kan springa emot mina öppna armar och jag tar dig i famnen och ger dig en puss på pannan och berättar hur mycket du betyder för mig. Du ger mig glädjen ingen annan kan göra!
För den 21 April är ett datum jag aldrig kommer glömma, det var dagen då du föddes och dagen som jag vart en annan person, jag vart mamma till den finaste på jorden, såfort dom la dig i min famn så försvann alla mina problem och jag kopplade bort allt förutom dig, du va så liten ja gud va liten du va, och redan då fick jag ont i hjärtat när dom gav dig sprutor och tog prover, ville trolla bort alla sjuksköterskor och skydda dig från allt. Och du va som min bedövning så fort jag hade dig i famnen så var jag varken trött eller käne nån smärta det ända jag kände var en stor dosering av kärlek! Jag kände från dag ett att du var min och att jag kommer göra allt för att skydda dig från faror och hjälpa dig att välja rätt väg i livet, och alltid stötta dig med dom besluten du tar fast jag kanske inte tycker att du valt rätt så kommer jag alltid finnas och stötta!
Jag önskar att jag hade mer att de dig.. om det gick men kan inte ge mer än kärlek, värme och trygghet, men det är allt som behövs för stunden.
Det ända jag oroar mig över är när du kommer i tonåren, För jag vet själv hur jag var, och jag vill inte att du gör samma misstag som mig jag vill hellre att du lär dig av mina misstag, lära dig att undvika misstagen.
Tänk när du för första gången får en pojkvän?? Hur reagerar jag då?? Eller när du ska på (Tjejmiddag) som det kallas, hur kommer jag reagera då?? Eller när du bara försvinner och inte hör av dig, då kommer jag sitta där och vara livrädd, stressad och hysterisk av att nått kanske hänt, men sen kommer du hem och då har jag oroat mig i onödan, för vem vet mobilen kanske dog eller du tappat den! Eller när du fått ditt hjärta krossat första gången? Jag kommer inte kunna laga den men jag kommer kunna sätta dit ett plåster och trösta dig för det är det mammor gör bäst(iallafall jag) Först nu kan JAG förstå hur mycket jag har utsatt mina föräldrar oro, sorg, besvikelse kanske nångång tillochmed hat.
Men en sak vet jag du kommer aldrig behöva skämmas för mig! För jag kommer vara den där coola unga mamman som du har och dina kompisar kommer att älska mig, bara för att vi kommer göra mycket utflykter, se och göra en massa nya saker!
Du är min ögonsten!  <3Elvira Maria<3

Hårpackning och sös

Sitter i bilen påväg till sös, min prinsessa mår inte så bra hon har 40,9 i feber och har kramper så dom ville att vi skulle komma in så fort som möjligt så nu är vi på motorvägen :/ hoppas det går bra<3 idag kom min man hem från london och som jag saknat honom! Det va riktigt mysigt att träffa honom iaf :) skriver senare eller imorgon! Önska oss lycka till :)


Frisktjej!


Usch fy och blä

Ligger i badet nu och kände att jag behövde tinas upp lite, febern är fortfarande vid 39-40 och känner mig helt borta... Men hoppas verkligen att jag blir frisk tills på fredag när jag ska på säljarkursen annars blir jag riktigt riktigt arg, men blir att äta mycket vitaminer och dricka te :)


Smärta!

Hellu! Ligger i sängen med 40 graders feber, ont i halsen, ont i ryggen med andra ord har ont överallt... Så nu ligger jag och vilar medans Elvira river runt i rummet, känns som att jag svimmar sär som helst :(


Träningsvärk!

Tjennamors alla roliga personer! Sitter på bussen på väg till Slussen där jag ska träffa Emy och sen ska vi åka hem till henne :) sen kommer phille och hämtar mig efter han har tränat :) på torsdag så ska jag hem till mamma och sova där tills på lördag, och på lördag vid 11 så ska jag ta sista sprutan mot livmoderhalscancer. Och efter det så ska jag möta Nikki och åka hem till henne :) och på söndag kommer min underbara man hem igen :) skriver senare!


Opps!

Tjata bloggen eldklotet här! Tänkte att jag behövde ett mer passande namn till mig hår så eldklotet blev det! Ligger i sängen om äter ostbollar och coca cola och kollar på house! Igår va Danne här och åt middag sen kollade vi på gladiatorerna :) det va mycket mycket trevligt :) sen idag har vi varit på båtmässan och den har vi bara tagit det lugnt :D och imorgon blir det till BVC och den ska jag behöva sova ensam i 4 nätter för min baby ska åka till london men kanske åker till ösmo och hälsar på hemma hos Nikki och sen på fredag ska jag på den där utbildningen till jobbet :)


JAG ÄR SÅ JÄVLA BÄST

God dag! Jag har en bra och en en mindre bra nyhet! Vi börjar med den bra, okej beredda?? Okey här kommer det! JAg fick jobbet kan ni fatta jag fick det!!! Är så jävla glad asså! Så nästa fredag ska jag på kurs i 3 och en halv timma! Skit glad! Och imorse när jag vaknade så hade jag en känsla eller snarare tvångstanke om att jag inte kunde vara mörkhårig längre så jag tänkte jag blir typ ljusbrun eller mörkblond men det vart inte riktigt så haha! Vart allt förutom det typ! Skriver senare :)


Bläää

Så jävla trött på all jävla tvätt! Vill vara mega rik så kan man slänga kläderna när dom e smutsiga och köpa nya istället :p haha jag har en del coola drömmar faktiskt!


Godnatt mister blogg

Måste bara berätta en sak! Min favorit bok heter Godnatt mister Tom! Pappa och jag hade den som
Högläsningsbok när jag va liten, det är det bästa boken som någonsin skrivits och har läst den 3 gånger det senaste året :p men hur som helst så har jag letat efter den på film i många år! Och igår hittade jag det! Fatta hur lycklig jag vart men kunde bara se halva filmen, sen började jag stört gråta och ville inte se mer, så stängde av och kollade på resten nu ikväll och den va grymt bra men inget slår boken måste jag säga så imorgon funderar jag på att beställa den boken så att jag kan läsa den om och om igen! Rekommenderar verkligen den till dig som vill gråta lite av både sorg och glädjetårar. Den handlar om en liten kille som bor i England och evakueras ut på landet där han flyttar till en olycklig och ensam gubbe, vid namnet Tom, och man får läsa hur båda klättrar upp från botten av allt, till toppen! Läs den säger jag bara!!!


Sorry

Hellu! Ledsen att det inte vart så mycket skrivande men har inte orkat! Idag har vi varit hos Heidi hela dagen åkte dig redan på morgonen när phille åkte till jobbet sen så fortsatte jag sova där haha :p sen vid 2 så åkte vi till Nacka simhall och efter det så gasade vi till Donken och beställde massa mat och ser åkte vi hem och åt sen så la vi oss i soffan och kollade på änglagård :) och sen kom phille och hämtade oss och vi for hem igen haha. Nu ligger jag iallafall i sängen och ska sätta på musik och sova! Är helt slut! Och imorgon ska vi bara vara hemma och tvätta och tvätta och tvätta lite till... Ser så fram emot det...


RSS 2.0