Hej hå hej och hå

Hellu! Ligger i soffan och ska snart dammsuga lite :) igår va jag hos min syster och åt middag det blev fyllda lövbiffar med kroketer med bea :) mums! Och i fredag var jag på dejt och såg avenhers i 3D den va riktigt jävla bra måste jag säga den va till och med så bra så att när filmen va slut så applåderade alla i salongen! Och idag blir det nog bara att ta det lugnt, kanske gå till parken sen :)


Godnatt!

Godnatt världen!! Ligger i sängen och kollar på film, älsklingen ligger och snarkar bredvid mig och snart gör jag också det! Idag har vi tvättat, städat och Elvira gjorde en kropps målning :p sen vart det ett bad och sen middag :) och Elvira slocknade redan vid 7 så hon lär ju vakna tidigt imorgon... Imorgon så ska jag på dejt! Om jag hinner fixa barn vakt det vill säga :) nä godnatt folket!


Ny lägenhet nya tag!

Hellu nu var det ett tag sen! Men tänkte börja igen då! Såhär ser mitt liv ut just nu, jag har en egen lägenhet där jag och min lilla prinsessa bor :) Elvira har fyllt ett år och vi har fullt upp hela dagarna, är i parken och tar promenader. Idag så blir det storstädning hemma och tvätta så hoppas att Elvira vaknar snart så att vi kan gå till tvättstugan och hämta tvätten. Sen tänkte jag ta lite fotavtryck på Elvira om jag lyckas :p hehe! Sen gå till parken efter vi har ätit lunch. Aja skriver senare <3


Våren är typ här!

Hellu! Har precis ätit lite lunch och nu sitter jag och myser med elvira och lyssnar på gamla låtar :) IDag ska vi ta en promenad vid vattnet och sen kanske phille ska förlja med mig till gymmet och hjälpa mig, för det är hans vilodag idag, och sne kanske vi åker förbi pappa och sussi och hälsar på där :) men nu så kanske jag ska träna med desire :) vi får se om hon orkar! Skriver senare :)

Glad påsk!

Hellu! Har ni sovit gott? jag har sovit riktigt gott iallafall, nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik och tänker ut vad ska jag ha på mig idag :) Ska på påskmiddag hos min moster! Mycket trevligt!! har inte så mycket mer att skriva så ni får nöja er med detta :P

Fy skäms på mig själv!

Hellu! sorry att jag inte skrivit! Om två veckor så får jag min lägenhet som ligger i Rågsved, kanske inte så kul område men fan bättre än ingenting eller hur? :) Idag har vi bara varit hemma och tvättat! och imorgon blir det att baka till elviras 1års kalas :)) och om jag hinner så är jag sugen på att åka till ikea, men vi får se vad som hinns med :)

RSS 2.0