Vill ha vinter :)

hellu kom precis hem från cissis skola där jag åt lunch :) inatt sov jag hos phille, som vanligt :P snart kommer pappa och hämtar mig och vi ska fixa leg sen ska jag och cissi åka hem till marie och fixa hennes hår sen åka hem till phille och nicke :)

Puss på rumpan

Godnatt! Idag skulle jonathan ha elvira och jag hade köpt biljett till Ungmamma galan men han fick förhinder så 350 kronor åt helvete... Så idag har jag och syrran hjälpt pappa att kratta bort massa grenar som låg överallt efter att han hade klippt häcken, så nu har jag fett mycket blåsor :( Sen tog jag ett dop i poolen. Sen kom phille hit och sen körde han hem mig till rebecka där jag åt middag sen åkte jag där ifrån så att jag var hemma vid kvart i 9 :) Och nu ligger jag i sängen och ska ta en natt cigg sen soooovvva! Och imorgon blir det att möta becka och kanske äta middag hos morsan sen hem och bada med bebisen :) Juste härom dan fick hon in sin tå i munnen :D skit gulligt! Sov sött vakna blött (men bara om ni vill) :)


Snygg jo tack jag vet :)

Hellu! Som ni förstår har jaag inte haft tid att skriva har typ varit hos phille hela tiden :P så nu e jag hemma och ska bara packa ihop lite sen ska jag till nacka strand och gå på babysim med Elvira sen ska jag träffa phille, nicke och cissi :) och imorgon ska elvira vara med Jonathan så jag vet inte vad jag ska göra för phille ska jobba kanske bara ska vara hemma och slappa :)

tappat livs(glöden)

heej... har inte haft tid över att skriva, men ska bättra mig dom senaste dagarna har jag varit med cissi, nicke och phille :) och inatt sov jag ensam för första gången på länge :( men inatt slipper jag sova ensam :) nu har jag varit rökfri i 15 timmar och är inte på bra humör och känner att jag skulle ge vad som hellst för en cigg.... juste har köpt en ny mobil en rosa nokia skit snygg :) aja nu ska jag möta syrran vid bussen :)


Ursäkta min franska

Shaa shaa! igår sov jag hos phille, sen körde han hem oss vid 10 typ för han skulle jobba, och där vi kom hem så gick jag ner och duschade sen fick jag cykla till hemköp och köpa middag för min lata syster orkade inte :P Aja nu sitter jag och lyssnar på musik medans phille kollar på tv. Och om en timma ska vi typ till liljeholmen :) Vi hörs nån gång ;)


Gryyym

Tiden springer förbi

Jag vill inte ha äcklig mat jag ska leva på mjölk hela livet!

Idag har vi varit på BVC och min älskling väger 6300 kg :) stora tjejen! Sen åkte vi inte till stan och letade efter en gata i säker 40 min sen hittade vi rätt :) och där köpte vi ett babygym sen gick jag bara ner på nån gata och efter 30 sekunder så va vi framme vid bussen :P Sen åkte vi tillbaka till forum och åt lunch och träffade bella, och nu är vi hemma och myser bara :)

<3

<3


sötnos <3

Tja stockholms snyggingar! Inatt sov jag hos phille, skit mysigt :) Sen åkte jag till orminge centrum och träffade en gammal kompis som jag inte träffat på as länge. Sen åkte jag till forum och träffade Desire och jocke, och kollade en telefon till mig, hittade en skit snygg nokia telefon som jag ville ha, och när jag väl hittat en fungerande bankomat, och skulle gå upp och köpa telefonen så fanns den inte inne... :( så jag ska köpa en annan telefon på tisdag istället :) Och imorgon ska jag på Bvs vid halv 12, sen åka till stan och köpa ett muminbabygym :D

Är sjukt sugen på att köpa en ny barnvagn en som är lite mindre :) men dom är ju inte billiga :(

 


Shit va vacker du e ;)

Hellu! Idag har jag kännt mig som en riktig jävla hemma fru, dagen började med att jag städade, sen träffade jag Erica sen gick jag och handlade mat, och när jag kom hem så bakade jag äppelpaj och gjorde äppelmos och nu har jag precis lagat wok med ris :) Idag har jag ringt och anmält elvira på babysim som börjar nästa fredag, och madde och lukas kanske kommer då också så att lill-lukas också får bada :) Imorgon ska jag ringa typ 1000 samtal, ringa till massa fastigheter och söka lägenhet :) och om jag inte hittar en lägenhet inom typ ett år så flyttar jag till thailand eller nånstans där det är lättare att få nått boende eller så köper jag ett tält och flyttar ut i skogen, där e det billig hyra iallafall ;) Hahaha. Aja nu ska jag duscha medans prinsessan sover :)

Du är så vacker!

Hejhej! Igår kom philip och hämtade mig och elvira och vi åkte hem till honom och jag sov där :) sen på morgonen så åkte han och jobbade och jag tog bussen mot orminge typ vid 10 :) och nu sitter jag hemma hos min kusin och kollar på trassel och funderar på att sova en stund :) sen vid 4 så slutar min sötnos jobba :)

Snygging där ;)

Hellu! idag har jag varit med madelene i forum och ätit lunch och sen träffade vi lukas, sen så åkte vi hem till mig och färgade mina ögonfransar :) Och snart så ska jag äta maat :)

Vad jag gjort dom senaste dagarna.

Fredag.
På morgonen fixade vi här hemma inför fikat, sen gick jag till sonjas kiosk och mötte jonathan och joel och dom va med Elvira medans jag va på begravningen. Sen efter begravningen så åkte jag och Cissi till slussen och hämtade henne :) Senare på kvällen gick jag och träffade mickaan sen gick vi hem vid typ halv 10.

Lördag.
på dan så träffade jag nikki i forum sen mötte vi cissi, mare, nicke och philip :) Sen gick jag hem sen kom cissi och philip och hämtade mig och vi hem till philip i saltarö. vid typ 11 så åkte vi och hämtade nicke sen åkte vi tillbaka till saltarö, sen gick vi och la oss typ vid 4 :P

Söndag..
Hände inte så jävla mycket förutom att jag va heelt dööd :P jag och elvira somnade vid 9 :)

Goodnatt!

HAr precis lattat in ny musik på min ipod så nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på musik sen sova. Godnatt. Är inte på humör för att skriva :P

Calling out

Godmorgon! Imorse gick vi upp halv 9 men elvira sov kvar i sängen till 9 :) idag har hon blå klänning pch sina fina blomminga skor :) Vid typ halv 1 så ska vi möta jonathan vid telegramvägen och sen åker jag till begravningen :/ Sen direkt när begravningen e slut så ska jag hämta min prinsessa i slussen och sen åka hem där det är fika.
Aja kan skriva senare.


Här är min vän den knarkande björnen :)


Stockholm is not the shit...



I typ en vecka har jag längtat efter att ha tagit ett bad! och nyss så la jag mig i badet, hinner njuta 30 sekunder och badkaret är inte ens halvfullt då bang tar varmvattnet slut, för min kära syster står och duschar i 100 år. Så ska göra ett nytt försök imorgon... Idag kom vi hem från nyköping :( det va fett lugnt där ingen stress det va bara att ta det lugnt. ovh direkt när vi kom till stockholm så fick vi stressa till bilen... Jävla stockholm! Vill ha en mysig stuga ute på landet, fett mysigt asså! Imorgon ska jag möta jonathan i slussen klockan 12 och så tar han elvira sen hämtar jag henne efter begravningen. Aja hörs imorgon :)


Billy pizza till forukost :P

Godmorgon! Idag bär det av hemmåt, Tråkigt för det har varit fett chill här, bara tagit det lugnt hela tiden... Nu sitter jag och äter billypizza det blev våran frukost för det finns inte så mycket mer i kylen typ cola och pizza haha :P IDag vaknade elvira vid halv 10 sen somnade hon nu precis. hoppas hon sover hela vägen på tåget idag också :) Sen i centralen så blir vi hämtade av beckas mamma :)



jag och becka har skrivit en låt!!!

Knarkande björnen, han är heeelt booorta, lalalala lalalalala!!!!

Nyköping is the fucking shit!

Tjoo stockholm! Nu sitter vi i en stuga mitt ute i skogen där det knappt finns nån mottagning så nu efter typ en timma så kommer jag in på bloggen men facebook går skit bra att vara inne på :P Igår va vi hos beckas mormor och morfar och åt middag, feeettt go mat :D och elvira fick sjukt mycket uppmärksamhet så hon va nöjd :) sen på vägen hem så såg jag en stooor jävla älg! Imorgon bär det av mot stockholm (igen). Nä nu ska jag bära elvira till sängen sen borsta tänderna sen sova :D  


Livet är en grymt bra fest utan alkohol!

Hellu! Måste bara säga att jag älskar min liv grymt mycket! Jag har en underbar dotter jag har vänner som stöttar mig till 100, och jag har min underbara familj där jag får allt stöd som behövs! Så det kan ju inte bli bättre, eller? Snart kommer sussi och hämtar mig, Elvira och Becka så kör hon oss till centralen sen tar vi tågen som går kvart i 5 :) Sen kommer vi hem på torsdag sen på fredag ska jag på begravning och då ska Elvira vara med jonathan några timmar vilket är bra så att hon lär känna honom lite mer :)
Igår hade elvira blommiga skor på sig och idag har hon rosa puma skor :) så jävla sööt :)



AA NÄÄ

Du och jag baby :)

hellu :) idag gick vi upp tidigt elvira vaknade redan vid 7 på morgonen så den här dagen har varit väldigt lååång! Vid typ 10 så åkte jag till forum och träffade bella en kort stund sen träffade jag Cissi och mickis, vi åt lunch och gick runt i affärer typ :) sen vid 2 åkte jag till fiskis träffade becka och vi gick hem till mig och hämtade bilstol och massa andra saker :) sen kom sussi och hämtade mig.
När vi kom hem så hängde jag upp Elviras hoppgunga som hon älskar, hon skrattar bara hon ser den :P Nu sitter jag och lyssnar på musik och har precis ätit grillat gryyyymt goooottt!! Snart ska jag och syrran gå ut på promenad och sen hem till faster :) Imorgon åker jag och min älskling till Nyköping kommer bli grymt mysigt, och kommer hem på torsdag men har sånt här trådlöst internet så kommer kanske uppdatera lite om jag har tid :) Vi lär väl kolla på film och bara mysa :)

Fuck you

Vet inte om jag älskat dig, tror bara att jag velat ha närhet av någon, och det fick jag ju :P haha, Så har nog glömmt dig för längesen men det va närheten av någon jag sökte ingen kärlek sökte bara närhet! Ibörjan älskade jag nog dig men så som du bettede dig och så som du sårade mig så gick känslora över ganska fort i mina ögon är du PMSkille, fegis och En stor fet player. och tro mig gubben du är inte så snygg som du tror du är, juste börja borsta tänderna det luktar fisk i din mun  :D

Nu sitter jag och lyssnar på musik medans elvira ligger och drömmer hon drömmde typ en mardröm för hon började gråta i sömnen :( snart ska jag till fiskis och hämta lite grejor sen till forum och äta lunch:)




Fanns bara på spanska :P


Du kan gråta mitt på gatan, Men jag glömmer aldrig bort vad du gjort.

asså ångrar aldrig att jag skaffade barn men hade vart bättre om jag fick barn med någon annan som va mer mogen för att bli pappa, engagerad och tog sitt ansvar, men lite sent att tänka på det nu...för att ha barn är ingedn lek som man kan leka när man känner för det



typ kär i den här låten



Funderar på att beställa dom här?

Du är så jävla vacker ska du veta :)

Tänk om folket vore som pengar , man bara lyfte upp dem mot ljuset o ser om dem är äkta eller falska... jadu det hade fan inte varit helt fel :P Aja drömma kan man ju alltid göra :) igår satt jag hemma och åt godiss och chips och kollade på Baffy :) Sen somnade jag typ vid 12 skönt att somna tidigt, sen vaknade elvira vid kvart i 9 och då gick vi och kollade på kalle anka hon är torsk på tv asså :P Idag ska jag åka till forum och köpa nya jeans för alla mina andra är för stora eller för små :P och igår gick mina favorit jeans sönder i rumpan när jag skulle gå av bussen!! fan va pinsamt det va men tack och lov hade jag en lång tröja så ingen märkte nått :P och ikväll ska jag på middag hos den bästa :)
<3




Min dotter! Vet inte hur jag ska berskriva det de går inte att beskriva min kärlek till dig den är för stor, Men jag älskar dig mest av allt! Du är det bästa som har hänt i mitt liuv och ingen kan någonsin ta den platsen ifrån dig! Jag kommer alltid finnas där för dig och stötta dig och ge dig råd! Vet inte vad jag gjort utan dig, om jag inte hade haft dig i mitt liv så hade jag säkert legat balkis i sängen, och varit patetisk, har jag dig så väljer jag bort allt! jag dör för dig! Älskar dig min dotter! <3


oönskad, jag vet det va inge nytt

Tjooo! Igår träffade jag min kusin madelene och hon drog typ halv 12 sen vid 12 kom jeppe hit och gjorde mig sovsällskap, mysigt som fan :) Sen idag skulle jag egentligen gått på pride paraden men de blev massa tjafs och bråk... nu sitter jag och väntar på att min pasta ska bli klar så att jag får nån middag :)

<3


Glömma och gå vidare så fuck you!!

Hellu!! Kom precis hem till pappa fast pappa och sussi är utr med båten och kommer inte hem förens imorgon så idag ska jag umgås med syrran :) Igår va jag och bella på pride vi åkte därifrån vid 10 typ :) Nu ska jag typ bada i poolen för att svalka mig för just nu är jag så jävla heeet!! ;) haha! Juste grattis min älskade rebecka hoppas du och ian är bra för varandra och om han gör dig illa så dödar jag honom :) puss


Dom här fick min älskling ha på sig igår, så att hon blev döv av all musik :)

RSS 2.0