Du kan gråta mitt på gatan, Men jag glömmer aldrig bort vad du gjort.


asså ångrar aldrig att jag skaffade barn men hade vart bättre om jag fick barn med någon annan som va mer mogen för att bli pappa, engagerad och tog sitt ansvar, men lite sent att tänka på det nu...för att ha barn är ingedn lek som man kan leka när man känner för det





Kommentarer
Postat av: Jennifer

men låt då Jonathan få ha henne själv då. För hon kan äta ersättning i 1 dygn och om du blir full i brösten kan du alltid pumpa. Vilket du gör när du går ut och festar iaf ;) För det är väldigt jobbigt för han när du alltid är på henne..

Och att du kanske är mera positiv gör så att han vill höra av sig mer till dig...

Dessutom vet jag att han har bett om att få ha henne själv. Men då svarade du att det går inte för du ammar. Och han frågade dig då hur länge du ska amma och ditt svar var då; 1 månad eller tills hon är 3år......

2011-08-08 @ 19:18:03
URL: http://jennilii.blogspot.com/
Postat av: Farmor

Hej gumman, nu måste jag åxå få lägga mig i det du skriver ang ansvar. Jag vet att ni två tillsammans faktiskt planerade Elvira men att saker o ting hände på vägen och jag hör ofta Jonathan hemma hur ledesen han är att han varken kan lr får ha Elvira för dig. Sist ni sågs på Donken o han sitter o skojar "mamma ser ut som ett äpple" o sen sitter du o skojar "pappa är en dum pappa"... Tycker du att det är vuxet o rättvist mot Jonathan? När han berättade detta för mig så fick han tårar i ögonen o jag förstår han. Han känner hela tiden från din sida att han är en dålig pappa. Men är du då en bra mamma som säger såna saker? Hon är stor nog att kunna få vara ett dygn lr 2 med honom nu o jag vet att hon får mycket ersättning vilket gick bra då ni bodde här en vecka när din pappa hade slängt ut dig! Ni bor inte i kommunerna brevid varandra, han har mindre med pengar än vad du har MEN jag vet att han anstränger sig men du sätter även stopp. Som nu på fredag när han ska ha hand om henne så verkar det som att du bestämmer var han får vara och inte?? Ni som föräldrar har inte bara rättighet att vara just förälder, ni har skyldighet att vare det. BÅDA TVÅ oavsett vad den andre tycker.. Så nu kanske det är dags för dig då att ta ansvar och låta Jonathan få vara den pappan han vill.

2011-08-09 @ 13:00:58
Postat av: eveliina

Svar på kommentarer, angående min dotter som jag tar hand om.

Det är bara för Jonathan att åka hit och hälsa på henne när han vill, eller hämta henne och vara med henne några timmar. Vadå festar? Jag har gått ut en gång sen jag födde Elvira, och hon har inte ens ersättning längre för hon mår bättre av bröstmjölk. Tillägger att det är synd att ni ska ta saker över Internet på min Blogg. Känns riktigt asvarsfullt. Jag vill jätte gärna att Jonathan hör av sig, men hittills har det varit väldigt mycket prat och när jag väl kommer med Elvira är han knappt hemma. Ska jag då se han som en ansvarsfull pappa? Och Jonna jag förstår att du är en stolt farmor, men du ska inte behöva lova att du ska ta hand om henne för det är inte ditt ansvar alls. Men jag är glad att du är en stolt farmor.

Han kan ha henne 2 gånger i månaden när jag slutat ammat, om han visar det ansvaret. Och att alla mina läsare ska veta att jag bodde hos er för jag var utkastad tycker jag är riktigt illa, men nu har du ju redan skrivit det… och hur ska du kunna ta hand om Elvira när du inte kan ta hand om din hund? Allvarligt talat, varför kan inte Jonathan ta upp sin telefon och ringa mig och säga ”jag kommer imorgon och hämtar imorgon, jag vill göra någonting med henne för hon är min dotter”. Han skickar ett sms om att han saknar henne, sen när jag kommer går han och är med sina kompisar eller sitter vid datorn. Elvira behöver en pappa så ja, om han vill vara den pappan han säger sig att han kan vara så är han alltid välkommen! Bara han visar lite engagemang. Ja hon kanske är stor nog att klara sig 1 eller 2 dagar utan mamma, men är inte Jonathan stor nog att ta hand om det här själv? Och inte ta det över Internet. Allvarligt det är ingen kattunge eller något vi pratar om det är min dotter. Jag bestämmer inte vart han får vara och inte vara på fredag, men jag vill gärna ha att Elvira sover med mig eftersom hon inte är van med att vara borta från mig alls. Det handlar faktiskt inte om vad JAG tycker och känner, det handlar om henne också .

2011-08-09 @ 14:47:13
Postat av: Farmor Jonna

Och nu får jag höra att du tycker att han ska sitta på T-centralen i tre timmar med henne när du är på begravning. Vad hände med att du tycker att han inte tar sitt ansvar? Du säger en sak men gör en annan vilket är mycket motsägande. Det är en självklarhet för honom att ta henne de gånger han nu får och då tycker du att han ska va på T-centralen????? Är det ett ställe för ett litet barn att vistas på? Nu har han ju tillfälle att visa vilken pappa han är så låt då honom få ta med sig henne hem o så kan han komma med henne dagen efter. Svårare än så är det inte. Förstår inte varför du ska krångla till det i onödan? Får han vara en pappa eller får han inte, för i mina öron verkar det som att du inte vill det egentligen och skyller då på honom ist för att säga som det är att du vill ha henne 100% livet ut och att hon inte ska få ha sin rätt till två föräldrar..

2011-08-09 @ 14:50:22
Postat av: Anonym

ja det kanske va dumt att skriva det där om pappa o det ber jag om ursäkt för. Men du måste ändå förstå att jag blir upprörd av att läsa att du inte tycker att han tar sitt ansvar o inte är engagerad? Ni bor som sagt inte brevid varandra o han har inte haft pengar på över en månad o då jag ej vet när han får pengar så kan jag inte låna ut till han. Men nu tänker jag köpa ett SL-kort så har han inte den ursäkten längre att inte kunna åka.



Du kan inte jämföra Elvira med en hund som mellanlandat här för att hans husse begick självmord, och dessutom så går det alldeles utmärkt att ta hand om honom förutom nu när jag varit orkeslös i influensan. Men jag har aldrig planerat fr början att behålla honom utan han fick vara här tills jag antingen hittar ett hem eller så blir det så illa att han får göra sällskap med sin fd husse.



Sen skriver du att när du är här så sitter han vid datan. har du tänkt på vf? JO det kan jag tala om- osäker på sin papparoll, vad som är rätt o vad som är fel plus att du hela tiden är där när han försöker o då blir han mer osäker. Självklart så förstår jag att du kan känna dig osäker på att han gör rätt men om han inte får en chans så kan han heller aldrig lära sig. NEJ nu ska jag inte lägga mig i mer angående er relation men jag vill heller inte se skrivet sådant som till hälften är sant då folk ser det DU skrivit o inte verkligheten bakom..

2011-08-09 @ 15:42:49
Postat av: Jennifer

Självklart kan jag hålla mig dig om att det bara är för han att åka dit.

Tänk dig själv om du läste på en allmänsida att han ångrar att han fick barn med dig.. Skulle inte vara så kul va?

Jag skriver för att det är på din blogg som du har skrivit. Alltså allmänt så alla kan läsa. Hade inte sagt ett knyst om ni två hade bråkat eller dyl enbart med varandra. För då är det enbart mellan er. Men nu vart detta mellan dig och hela Sverige.

Ja festat o festat, 1 gång. men det var bara ett exempel.

2011-08-09 @ 15:46:27
Postat av: Anonym

Jag har verkligen ingen lust att behöva ta sånahär disskusioner över internet, på min blogg. men om det ska vara så jävla svårt att ringa till mig och säga hur ni känner angående ett inlägg och istället kommentera här. Men eftersom det verkar vara det sättet ni komunicerar med varandra så får jag väl göra det.



Jag har pratat med Jonathan och berättat varför hon inte får sova borta än och att hon inte kommer få sova borta än förens jag slutat ammat. jag skiter fullständigt i eran jävla hund.

Jag har aldrigt sagt att han ska sitta på t-c i 3 timmar? vart får du allt ifrån? Om det är Jonathan som säger sånahär grejer så kan jag göra det klart för dig att han ljuger, tydligen så pass bra så att du går på det. Mytoman ..



om inte du kan låna ut pengar så att Jonathan kan träffa sin dotter kan jag inte påstå att du är speciellt engerad heller. Pengar är pengar och han är hennes dotter också, och jag vill till 100% att hon ska ha en pappa. Det har jag sagt till Jonathan också. Jag tycker inte alls det är konstigt att han känner sig osäker eftersom han nästan aldrig träffar henne, men det är fan inte mitt fel och istället för att sätta sig vid datorn kan han väl försöka lära sig hur man tar hand om henne på rätt sätt så slipper han vara så osäker? Det är nästan lite komiskt hur vi ska sitta och disskutera hur Jonathan ska göra och inte, jag och han pratar på telefon om sånahär saker eftersom dom inte angår er alls.



En annan anledning till varför Elvira inte ska sova hos er är för att ni röker inomhus, det spelar ingen roll om ni står under fläkten det är skadligt som fan för henne och jag accepterar inte det.



Jag skulle inte tycka det var kul att läsa att han ångra att han fick barn med mig, men jag skulle heller inte vilja att hela min familj blandade sig in i hans känslor. Skulle tycka det var pinsamt och bli förbannad. Om han skulle känna så så kan han ringa och berätta det eller skriva det på sin fb så kan ni få lägga i er det också. vore trevligt ellerhur? :)



Vi kanske ska göra en egen hemsida? där vi kan disskutera Jonathan, alla för utom han kan ju besöka den.. eller?



Han får inte bara vara pappa han ÄR pappa. Och om han så väldigt gärna vill sova med henne är han välkommen att göra det hemma hos mig.

Fortfarande handlar detta inte om mig, Elvira har aldrig varit utan mig en hel natt, hon har inte spenderat så mycket tid med Jonathan och jag vet inte hur trygg hon känner sig i hans armar. Det är bättre om de umgås dagtid, så hon börjar känna sig trygg och han börjar känna sig säker med henne innan hon sover borta. Jag tror faktiskt inte hon skulle må bra av det för tillfället.



Har ni något annat att säga, SNÄLLA ring för jag har en mun jag kan prata. Det här är bara onödigt och jävligt komiskt. En vuxen person som tar en sån har disskusion över internet.. jag har en telefon ni kan ringa så varsigod. Jag tycker fortfarande det här handlar om elvira mig och jonathan och ingen annan.



Jag kan blanda in hela min släkt också om det ska vara så. Men det låter onödigt. Låt oss lösa det här själv istället. Inga fler kommentarer om mig jonathan och våran dotter nu tack.



2011-08-10 @ 16:14:47
Postat av: Rebecca

Vilken tur att jag har fått de fina förtroendet och tilliten att passa din lilla prinsessa :) och MIG känner hon ju faktiskt!! puss på dig hjärtat!!

2011-08-10 @ 18:53:32
Postat av: Faster

Du har en mycket bra poäng.. Och jag håller med dig på så många punkter.

Ber om ursäkt om jag har gjort dig arg eller nått liknande.



nu lämnar jag denna diskunion. Och evve, jag vet att du är en bra mamma.

2011-08-10 @ 19:37:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0