det går bra nu:)

Hellu! har precis sätt på mig slick tajta byxor och sportbh, som ni kanske förstår så ska jag till gymmet... Ska träna med phille så hoppas att jag lever i morgon... SÅ snart kommer mamma hit och hon ska ta elvira en timma medans jag tränar :) nästa månad kommer jag börja få min föräldrarpenning så det blir skönt :) och idag har jag hittat en andrahandslägenhet i orminge  så hoppas på att jag får den :)


:D

Tjaaa! Igår köpte pappa en ny data till mig, skit glad! Sen efter det så åkte jag, syrran, phille, pappa och sussi till texas longhorn och jag åt bacon inlindan oxfile, sjukt jävla gott allså!!!!! Och nu ska jag typ åka till forum och träffa michelle sen träffa jenny och gå till försäkringskassan och fixa lite saker sen ikväll gå till gymet med min älskling :)

lyckligaste i världen

Idag har jag varit på Bvc och Elvira fick två sprutor, så hon vart jätte ledsen och då vart jag ledsen också :( Nu har hon sovit 20 minuter men nu så gick min pappa in och väckte henne... Längtar tills klockan blir 6 för då ska jag träffa min älskling :D Imorgon ska jag åka in till öppna förskolan för ungamammor, spännande :)

älskar dig <333

den här magen ska jag ha tillbaka innan jul :) inte äta skräpmat, godis, chips och dricka läst.. önska mig lycka till :P juste igår fick jag igenom min navel piercing, vart skit glad!!! :D


buuhuuuu

Shaa shaa bloggen, hur är lääget då? Jag mår iallafall skit bra :D har precis dammsugit rummet och nu väntar jag på att phille ska komma med vagnen för den fick inte plats i hans jävla audi TT! Skit bil enligt mig :P Nu ska jag typ hälla upp badvatten och bada med elvira sen äta lunch och sen panta burkar...Längtar som fan tills det blir kallare så att jag kan sätta på min vinterjacka :D Aja puss och hej!


Så bra låt den får mig verkligen att tänka :)

det suuuger

hellu! Har tyvär inte kunnat blogga för vi har haft inbrott hemma så nu är man datalös... så jävla tråkigt föör hade bilder från typ 2005 på datan och massa videosar på elvira, så nu är allt det ett minne blottt... så dom tog 3 datorer en systemkamera och en flaska med småmynt... Så nu sitter jjag i biblan och får väl börja hänga här på dagarna... Aja har precis kommit från syrrans jobb där vi åt lunch och nu ska jag vänta på att klockan blir tre för då ska jag på möte....Aja hörs nästa gång när jag är i biblan eller nått...

<3

Hellu! sitter hemma hos pappa och ska snart börja packa, sen åker jag till phille igen :P imorgon ska jag till polisen och hämta mitt leg sen till cissis skola och fixa mig sen blire power hour :P och elvira ska vara med mofa :) juste sen fick jag tillbaka min gammla vagn idag :) see you!!

Hoooooosssst!!

Tjaaa! Sitter hemma och lyssnar när elvira skriker/skrattar så att det ilar i mina öron... Idag har jag varit hos min moster och planerat inför dopet och fått kläder :) Skulle egentligen åt till mitt gamla jobb och lämnat nycklen men e så jävla förkyld och ont i halsen och hostar så va inte så sugen på det.... Inatt ska jag sovas hemma för imorgon ska jag börja tvätta tidigt på morgonen har typ inga rena kläder :P Sen imorgon åker jag hem till Phille igen :D Nu ska jag dammsuga sen gå till sonjas kiosk och köpa frimärken och sen posta elviras dopkort :D

Fredag ännu en gång :)

sha shaa! Nu sitter jag hemma och ska snart börja packa till babysimet :) Inatt den här veckan har jag sovit hos phille så det är därför jag inte skrivit :) i förrgår hade jag och elvira vår otursdag, det började med att vagnen klämdes i bussdörren och blev alldeles sne så jag fick ringa sl och anmäla det och sen fick jag nått papper om att dom betalade skadorna och sen när vi åkte till barnenshus för att lämna in vagnen så välte vagnen för bussen körde skit fort.. och elvira slog i huvet och fick en blåtira och va jätte ledsen :(( Men vart inget alvarligt tack och lov! men om jag inte hade haft regnskyddet på så hade hon flygit ut vagnen! tack och lov för att det regnade! Så nu har jag en låne vagn, och elvira har bara ett litet blåmärke nu.


RSS 2.0