du förvandlar mig!

hellu! ligger i sängen med min lilla prinsessa! har damsugit, bytt lakan, diskat och bokat tvättstuga :) snart ska jag börja med middan tänkte köra taco paj eller nått liknande :)

filmmys!

hellu detta blir ett kort inlägg :) sitter och kollar på film med Sara i min osköna soffa.... MEn snart blir det godnatt!!!

HOPPAS DU FÅR DET BRA!

Jag vet nog vad du tror. Att jag inte kan glömma dig, att jag fastnat i minnerna av dig. Det kanske finns lite sanning i det...Vet du?! Jag ångrar faktiskt att jag någonsin släppte in dig i mitt liv. Ingen har fått mig att må så dåligt som DU! Du lekte med min osäkerhet. Ditt lilla hjärta, din unga hjärna kan inte förstå hur man bygger upp ett liv. Du placerar frågetecken i mina ögon. Undviker min blick. Jag Raderar alla spår av din närvoro i mitt liv. Jag hatar dig för det för allt du sagt till mig. Ditt jävla svin.
Tro inte att du kan glömma så lätt. Du ska få känna ångest. Samma ångest som jag. Du ska få lida. Lida lika mycket som jag lidit på grund av dig. Jag älskade dig så jävla mycket eller så ljög jag bara för mig själv. Du förtjänade aldrig min kärlek. Du tror säkert att jag fortfarande känner något för dig. Men för stunden så känner jag bara ilska och hat. Du förstår inte hur patetisk du framstår i mina ögon och du tycker säkert att jag e patetisk och omogen i dina ögon, men då får du tycka det! Du var en del av mitt liv. Du utplånade stora delar av min själ. Jag hatar dig för det. Jag avskyr dig. Du hade ingen rätt att komma in i mitt liv och sparka sönder allt som jag byggt upp genom åren. JAg mår illa bara jag tänker på ditt namn. Jag är kanske patetisk När jag känner saknaden utav dig. Det är skrattretande hur fan kan jag sakna en person som fått mig att så så dåligt. Om jag tänker efter så finns det inget hos dig som är värt att sakna. Jag äcklas av dig nu. Äcklas av vad jag en gång kännt... Åh Önskar att jag kunde vrida tillbaka tiden. så kunde jag skrattat åt dina försök att ta dig in i mitt liv. Ett misstag. Ett jävla misstag. jag borde ha tänka efter innan. Tänka på vad DU gjorde för fel, jag vet att jag också gjort fel men det är inte bara JAG som gjort fel. Fan vad jag hatar dig. Din skitstövel. Jag vill aldrig mer se dig så oroa dig inte för det. Jag skiter i dig! Hitta någon annan du kan krossa. Hitta någon annan du kan såra. Eller ännu bättre. Jag hoppas du faller för någon som gör precis samma sak mot dig som du gjort mot mig, så får du veta hur det känns!. Jag hoppas att du får gråta. Känna smärta. Jag vill inte hata dig. Men det finns inget annat jag kan göra. Nu är du borta föralltid så tro inte att jag fortfarande lever för dig. Radera mina ord. Radera mina bilder. Gör det bara. Allt jag sagt var ändå inte sant, det har aldrig hänt. Jag lurade bara mig själv. Det var aldrig på riktigt. Ha ett bra liv lilla gubben. Jag ska börja leva mitt liv nu och inte följa dina jävla regler och lagar. Inte gräver ner mig i mina misslyckanden en gång till!


Gråt inte, Eveliina,

Då visar du dig svag.

Lita inte på någon,

Då ger du personen makt.

Makten att skada dig,

Och det vill du väl inte.

Visa inga känslor,

Då kanske du blir sårad.

Säg inte vad du tycker,

Då kan du bli upptäckt.

Gråt inte, Eveliina,

Jag vill ju bara skydda dig, lyssna på ditt hjärta som talar till dig ;)




om jag säger att jag saknar dig, så är det är en lögn

hellu! sitter i soffan och lyssnar på musik! har varit på middag med mamma och jari, hade det super mysigt! och är fortfarande proppmätt! Imorgon så ska jag träffa en kompis och ha picknick(om vädret tilllåter) sen på kvällen filmmys :D Nä nu ska jag ta bort sminken sen krypa ner under täcker och mysa med min prinsessa :)
vi var bara på låtsas, allt va bara en hemsk mardröm men skönt att jag äntligen vaknat upp och insett vilken person du egentligen är. Jag har fällt en sista tår för dig bara för att jag e glad att få slippa dig!! så fuck you!

Woohooo

hellu! i tisdags så åkte jag till karolinska för att höll på att dö av smärta! så jag fick ett rum halv 3 på morgonen och opererades kl.15 sen ville dom egentlingen att jag skulle stanna en dag till men orkade inte så okte hem och då mådde jag hyfsat bra men sen när jag hade varit hemma typ 30 min så gick morfinet ut ur kroppen så funderade starkt på att åka tillbaka, men sket i det :P idag har vi varit på syn kontrol och elvira har jätte bra syn :) idag ska jag bara ta det lugnt, gå ut i parken när elvira vaknat :)
Nu har jag fått körkorts tillstånd också så nu börjar jag övmningköra och hoppas på att jag har körkort innan sommaren tar slut :)
och här e min skönhet som jag ska spara till! ska spara alla mina små pengar så kanske jag kan köpa den innan jag dör ;P

Det här e fan inte mitt år!

Hellu! nu är det såhär! min äckel cysta har kommit tillbaka igen, och det va en månad sen jag tog bort den.... men dom kan inte göra nått innan den blivit större, så går runt hemma och vill bara att den ska växa så att dom kan ta bort den. Sist jag hade det så va den lika stor som en pingisboll på bara två dagar!!!! Och nu har det gått 2 dagar och den är lite större än en 5krona... och sen när jag kom hem så skulle jag ringa ett samtal, nä men då startar inte telefonen så nu har jag en gaaammmaaall nokia som knappt fungerar... och igår när jag skulle ladda på den telefonen via datan så tror ni inte att jag laddar på 75 kronor på min gammla telefon istället för den jag har nu... jo såklart gjorde jag det (dumstämpel i pannan)
men aja får hoppas att det vänder snart....

RSS 2.0