Min morsdag :D








Du är en mupp

Hellu! lördas så sov jag över hos Jonathan igen, va sjukt seg och årkade inte åka någonstans :P Sen igår kom pappa och hämtade mig dom hade varit i upplandsväsby så jag hade tur som fick skjus :DSern körde dom mig till mamma och jag hade köpt blommor till mig mamma ertesom att det va morsdag sen så åt vi gott och kollade på en film sen körde hon hem mig till pappa :) Och nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli tio för då ska jag träffa Josefine :)  

Min prinsessa

Godmorgon! Inatt har vi sovit i bro hos Jonathan, och Elvira har sovit hela natten hon vaknade halv 8 första gången sen somnade hon om och hon sover fortfarande, men måste tyvär väcka henne snart för mina bröst börjar bli lite överfyllda känner jag :P Jag är sjukt jävla seg nu men det är nog för att jag har sovit för mycket... Sen idag ska jag åka hem till pappa fast ska sova ensam hemma för dom ska på nån gamlingsfest haha :P Sen när jag kommer till nacka så måste jag åka hem och hämta mitt bankkort och sen åka till forum för att köpa morsdagpresent. Undra vad jag får för roligt av Elvira i present, en bajsblöja kanske, om jag har tur :P aja ska försöka skriva ikväll :)

En sol regnig dag :)

Kom precis hem och när jag satt på bussen påväg hem så lyste solen och sen när jag gick ut ur bussen så började det spö regna!(Suck) Aja det är som tur bara vatten ;) Idag har jag varit i barkaby och hade riktigt trevligt fick tårta och middag :D Nu ska jag tvätta av mig sminket och sen kolla på house :D Bye!

Mammas lilla tuffing :D<3

Bra Rubrik vah?

Godmorgon! Idag är jag skit seg fast jag har sovit skit bra. Igår gick  jag på en kvällspromenad med Elvira, sen vart jag fett godissugen så jag gick till hemköp men det slutade med att jag gick till frukt avdelningen och köpte honungsmelon och en ask med jordgubbar, måste börja bli lite nyttig :) Idag ska vi åka till barkaby och hälsa på där jag bodde förut, det blir roligt :D Nu så ligger Elvira och sover i sin lilla vagga, och jag sitter och lyssnar på musik och ska snart ta mig nått att äta :) Ska försöka skriva ikväll puss <3

En dag ute i världen :)

Hellu! Idag på morgonen va vi på BVC och Elvira har vuxit jätte mycket! Sen gick jag och Malin till HM och jag köpte en ur gullig klänning till Elvira, Sen köpte jag lite andra kläder till henne för hon har typ vuxit ur allt så nu har jag tagit bort allt som hon inte längre kan använda, så nu är det typ tomt :( Och nu sitter jag och lyssnar på musik och ska börja städa, måste passa på medans hon sover :) Och imorgon ska jag åka till barkaby, trevligt :)

Jag är bäst :D

Helloo! Nu ligger jag i sängen och har precis matat lilla Elvira :) Idag träffade vi J och skrev på lite papper om faderskap, så nu har vi det fixat, sen gick vi till forum och åt på Burger King, Mums :) Sen åkte J hem och vo gick hem till heidi och åt middag där sen kom pappa occh hämtade mig :) Och nu på kvällen så har jag badat Elvira och kollat på världens sämsta program (Mamma byter bo) så patetiskt!!! Aja nu ska jag sova är helt död! GODNATT :D


Love you

Hellu! Nu ligger jag i sängen heelt dööd, men måste snart resa mig upp och gå till hemköp ovh köpa blöjor... Orkar egentligen inte för vi har varit ute hela dagen, sen va vi på min kusins dop och sen åkte vi hem till dom och grillade korv och åt tårta :D Igår så sov vi hemma hos mamma så på kvällen grillade vi sen kollade vi på 'Kvällen är din' Imorgon ska jag och J till soc och fixa faderskap-grej.sen på tisdag ska jag till barkaby och hälsa på där :)

Nu är en sak säker jag suger på att smeta på brun utan sol det ska alltid bli så jävla mycke ränder på armarna!!! Men ändå så fortsätter jag :P


Mammas lilla tjej de e för dig mitt hjärta slår, du e finast i världen så söt det bara går. Jag lovar min dotter har förändrat min framtid Elvira min dotter jag älskar dig föralltid. Jag kommer bli stolt när du tar dina första steg, jag ska lära dig att stå stadigt på dina ben. Lära dig att cykla, lära dig allt jag kan. Hoppas du känner kärlek till familjens starka band. Jag ska vara med på din första dag i skolan <3
<3<3<3

Sommar :)

Har helt glömt bort bloggen eller har inte orkat eller hunnit. jaja jag får bättra mig :) Idag är min lilla Elvira exakt en månad gammal, shiit va tiden går fort egentligen :O Nu har jag precis packat klart allting, vi ska hem till mamma idag och sova där och imorgon ska vi på dop :D och om en timma ska jag ta en promenad till busshållplatsen och möta min syrra och lämna biljetter till matchen ikväll AIK-Gävle :) Igår hade jag och Elvira en mysdag :) Först träffade vi Rebecca i forum och jag köpte en rosa klänning till Elvira sen åkte vi till fiskis och träffade Elisabet och mamma sen vid halv 6 så åkte vi hem och jag lagade mat sen badade vi sen mös vi bara i sängen :) Nä nu kan jag inte babbla mer ska försöka skriva i kväll annars skriver jag imorgon :)

Bilder









<3

Städdag :)

Har precis städat klart mitt rum nu väntar jag på att damsugaren ska bli ledig så att jag kan få bort allt damm i mitt rum, Elvira ligger i bärselen och har precis somnat så jag ska lägga henne i vagnen och ta en liten promenad i det mysiga regnet :D


I believe

Godmorgon! Igår va jag ju i min gamla skola och åt lunch och träffade mina gamla lärare och Elvira fick jätte mycket uppmärksamhet :) Sen på kvä'llen kollade vi på hockey :) Nu går jag runt och packar, ska snart hoppa ner i duschen sen ska pappa köra oss till mamma :)

Back in school

Hellu! Nu sitter jag på sängkanten och lyssnar på musik, ska börja göra mig i ordning snart för ska till min gamla skola och lämna lite grejer :) Det är så typiskt nu när jag vill att Elvira ska vakna så sover hon fett tungt men hon måste äta innan vi åker så jag får väcka henne snart :) Sen senare på dan kanske jag ska träffa J. 
Igår.. hmm vafan gjorde jag igår? Juste vi va på sös på morgonen och gjorde hörseltest vilket gick bra så Elvira har inte ärvt min hörsel förhoppningsvis :P Sen åkte vi till BVC i forum och Elvira har vuxit EN cm på en vecka :D Sen åt vi lunch med mamma i forum och gick runt och kollade lite sen åkte vi hem :)
Aja nu ska jag klä på mig :) ska försöka sätta på mina älsklings jeans, önska mig lycka till :P

Im fuckiing in love!!!

Hellu! Kom precis hem från forum, Det gick skit bra att gå runt där Elvira låg och sov eller låg och kollade :) Fast missade första bussen pågrund av att den redan va full med barnvagnar så fick snällt vänta på nästa buss :P När jag kom till forum så träffade jag malin och vi gick runt, sen gick vi in till HM där jag köpte en klänning som jag tänkte ha på min kusins dop som är nästa helg :) va i forum typ 2,5 timmar innan vi åkte hem men då tyckte inte Elvira att det va lika kul att åka buss så hon gnällde lite men annars gick hemresan bra. Åh nu ligger hon och äter och jag väntar på att hon ska somna så att jag kan gå ut och sola lite :)


Im in love!!

Nyvaken :)

Hellu sorry att jag inte skrivit på några dagar men har verkligen inte orkat.. Iförrgår så kollade jjag på det sista avsnittet av lost, och jag fattade ingenting så jag började nästan gråta för att jag vart så arg! (hormoner) Så jag ska aldrig i hela mitt liv se lost igen...Igår så va jag ute ganska mycket man måste ju få lite D-vitaminer ;) Jag satte Elvira i bärselen och hjälpte pappa med att täcka av poolen sen damsugade jag poolen så i helgen ska jag ta mitt första dopp :) Idag ska jag träffa Michelle och åka till forum, JAG SKA ÅKA BUSS, fett läskigt. Men det ska nog gå bra (hoppas jag :P) Aja nu ska jag äta frukost medans Elvira sover :)


Min skatt <3




The end

Hellu, har tyvär inte kunnat skriva på några dagar men har varit hos mamma hela helgen och internet där fungerar typ aldrig... Igår så grillade vi hemma hos mamma och halva mammas släkt va typ där, men det va jätte trevligt :) Just nu sitter jag och äter godis och ska snart sätta på det SISTA avsnittet av Lost! Vad ska jag kolla på sen??? Nu sitter Elvira hos morfar han har tvättat henne lite så nu luktar hon inte gammal mjölk haha :P och nu sitter hon i soffan med sin rosa pyjamas :)


Ute i världen :)

Kom precis hem från forum. Det gick skit bra Elvira låg i vagnen och sov typ hela tiden men det tar nog ett tag innan jag åker längre bort ensam :P I forum så hittade jag ett par ur snygga vita skor som jag köpte, och ett vanligt svart linne och en ammnings BH, sen körde sussi oss till Barnenshus åh så köpte vi en röd/svart Baaby-sitter. Nä nu måste jag se ett till avsnitt av lost innan min prinsessa vaknar :)


BVC

Idag ska jag och Elvira till BVC för första gången, i forum och efter det ska vi gå runt i forum lite och kolla om Elvira tillåter det förstårs :P Försökte precis väcka henne så att jag kunde byta kläder på henne men hon öppnade bara ena ögat och såg skit sur sen somnade hon igen, hahaha, Men får försöka igen snart :P Det ska alltid vara så att när jag vill att hon ska sova då vaknar hon och när jag vill att hon ska vara vaken då sover hon :P Men hon har börjat sova betydligt mindre nu så nu är det roligare :D Aja Nu ska jag fixa mig :)


Åka bil idag :D

Love the way you lie

Shoohoo!!! Idag när jag stod i duschen så vart jag skit nyfiken på vad jag vägde och jag vågade inte väga mig på 9 månader men idag gjorde ag det, och vart skit glad! jag vägde lika mycket som jag gjorde förut :D Nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik och snart ska soc komma förbi här, det ska bli riktigt trevligt... eller inte.... Aja skriver kanske senare :)


Hoppet blir till tro, åh jag önskar du finns kvar när solen stiger...

Godmorgon alla glada personer :D Kom precis ut ur en lång dusch :) Sussi gick på en promenad med Elvira så nu har jag lite ensam tid, vilket är riktigt skönt ibland. Igår gick jag och la mig vid 10 sen vaknade Elvira 4 på morgonen och ville ha mat sen somnade hon om igen :)Idag ska jag bara kolla på lost så att jag får klart det nångång... men nu vet jag varför den heter lost, för när man har kollat tillräckligt mycket på det så blir man helt jävla lost i huvet :P


Så jävla snygg!!!!!!!!



Livet är helt jävla underbart med dig Elvira :)

Hellu! Idag vaknade jag vid 5 av att Elvira va klarvaken och ville inte sova hon somnade om vid 10 ungefär och då la jag henne i vagnen och gick ut för att möta Mickaan :) och vi gick till hemköp och köpte dricka sen satt vi och snackade massa skit, mycket mycket trevligt :) Nu sitter jag i sängen och har precis tagit en skön dusch och nu ska jag kolla på lost och vila lite :)



Elvira i hennes nya kläder :)

Ännu doftar kärlek

Ligger i sängen och kollar på Lost och matar bebis :) igår åkte jag hem till mamma, men gick och la mig typ vid 8 för hade 40 graders feber igen, tack vare den här jävla mjölkstockningen... men nu har febern gått ner lite iallafall...nä orkar inte skriva mer så vi hörs imorgon :)

RSS 2.0