Glad Midsommar (i efterskott :D)

Hellu har typ precis kommit hem från landet :) har varit där hela helgen, men vädret sög så låg typ i sängen och kollade på film hela tiden :P Idag ska jag träffa Honom! Ska bli mys har saknat honom som fan den här helgen! :( Aja nu ska jag ta ett bad och sen fixa mig :)


Grattis på namnsdagen Lea! Vi saknar dig, hoppas du  har det bättre där uppe i himlen<3





Hej jag är bäst på att uppdatera, Eller så va jag inte det.

Hellu har precis kommit hem från cissi, jag och Elvira sov där inatt :) Så igår träffade vi Madelene, Desiree, Martin och Lukas så vi åkte lite moppe sen så åkte vi hem till cissi och hon färgade mitt, Desirees och Madelenes hår, vart helt okej. Sen låg jag och cissi och kollade på film sen somnade jag typ vid 2 :P Idag ska jag ut och sola i det fina vädret, Eller så skulle jag inte det :P Nej men jag ska nog träffa jonathan en stund sen ska jag och Elvira bara ha en mys dag :) Sen imorgon bär det ut mot landet där vi ska vara till Söndag :)


HVH :D Elvira ha blivit en i gänget :P


VILL DU LÄRA DIG KUNG FUUUU!!!

Hellu dagen började med en fika i gurra med Cissi och dessi, mycke trevligt :) Sen åkte jag och träffade Viktor en stund och sen vi 4 drog jag hem till mamma och åt älgfärsbiffar med potatis så jävla gott! Sen åkte ja till forum och mötte Holman, holmans kompis, Cissi och dessi. Och när jag kom hem städade jag sen mötte jag dom andra vid hemköp och satt när ett tag och snackade och nu sitter jag i sängen och kollar på Kung fu panda och äter vattenmelon :) Nu ska jag typ gå och lägga mig sen imorgon ska jag till tandis och laga ett hål :)


Miss you Baby! <3

Tjena mitt bena!!! Har inte haft tillgång till en data eftersom att det vart tjafs hos pappa så då åkte jag där ifrån till mamma sen på kvällen började vi bråka så jag mötte upp Rebecca och sov hos henne, och ska sova här inatt igen sen åker jag hem imorgon och reder ut allt. Idag sov Elvira till 10 och då gick jag och Rebecca och handlade och tog en fika. Sen hämtade vi hennes 2 barn på dagis och gick hem och lekte :) Ska snart gå och borsta tänderna sen ska jag gå och lägga mig i sängen med min lilla bebis och mysa med henne! Aja Natt natt :) <3

RSS 2.0