Älskar min familj <3

Hellu! Sitter och kollar på Contagion på datan och har precir ringt och bersällt tid på ungdomsmottagningen för att sätta i P-stav är så slarvig med mina p-piller så det är lika bra det så slipper jag tänka på det :) Efter filmen e slut så tänkte jag ta en dusch och sen när min prinsessa har vaknat så blir det att äta lite luch sen ta en långpromenad i det mysiga snövädret :) sen bär det av mot nacka och träna med älskling och sen ikväll så kanske vi åker och handlar i forum på kvällen dom stänger du 22.00 den här veckan :)

Jag och min familj :)

Hellu! ligger i soffan och tar en lugn stund efter att ha tvättat 8 maskiner med tvätt och dammsugit, diskat, skurat golvet och tagit en promenad med Elvira och sen fick hon äta själv så blev ett bad efter det :) Nu har jag varit rökfri i 6 timmar och hoppas att det kommer gå bra med att sluta röka :) Nu ska jag äta lite och sen fortsätta tvätta :)

Påväg till verkligheten eller?

Hellu! Har inte haft nått internet hemma och kommer inte få det förens på måndag.... Skit surt jo tack jag vet... Aja nu e jag på väg till forum med Simon och vi ska handla dom sista julklapparna :) igår fick Elvira sin extremt fula kryp hjälm men den va lila så det va ju lite bra... Idag ska jag träna för första gången efter krocken men ska ta det jävligt lugnt så att det inte blir värre men orkar verkligen inte sitta hemma hellre dör jag :p och är så stolt för imorse när jag vaknade så stod Elvira och kollade på mig och när jag tog upp henne så sa hon MAMA! Vart alldeles tårögd, min stora tjej<3 aja see you!!!!


RSS 2.0