Stolt mamma!

Hellu! Igår när vi låg och kollade på film så höll elvira på som fan i sängen och helt plötsligt så stod hon upp i sängen och va skit glad :D och imorse när jag vaknade så stod hon upp och kollade på mig och blev skit glad när jag kollade på henne :) och sen senare idag så sa hon ma så nästan mamma :) sjukt stolt över min lilla prinsessa :) Hur som hellst idag har vi bara varit hemma kände mig lite bättre i ryggen så tyckte att jag kunde städa hela huset och det fick jag sota för nu, gör ont som fan! men den 5 så ska jag på sjukgymnasten, och hoppas på att dom kan göra nått :) ikväll ska jag ta ett långt skönt bad och dricka te och hoppas på att förkyldingen lägger sig lite och så får man se vad som händer imorgob´n har förtfarande 3 julklappar kvar att köpa och måste slå in allt också... men om jag mår bättre så blire nog att baka lussekatter :) Aja vi hörs :) <3
Elvira igårkväll :D

Lördag

Hellu!
har inte uppdaterat på ett tag men har verkligen inte orkat :/ nu ligger jag i sängen med min sexiga nackkrage och ska kolla på någon film och bara ta det lugnt och försöka bli frisk från denna dumma jävla förkylningen. IDag har jag varit med mamma på barnens hus och jysk(stavning??) Vi handlade resesäng, täcke, kudde, matstol(som men både jag göra till en gunga, bil och bord) Och så köpte mamma en LEKHAGE!! Hon blir så hysterisk när elvira kryper runt och hon tror att hon ska välta hyllor över henne eller stoppa nått i halsen så, vart ganska mycket handlande och har burit det mesta och det känns nu i ryggen men får skylla mig själv som inte tog det lugnt :P Och idag så sover elvira hos mamma så att jag kan vila ut, men inte blir det sovmorgon... för phille ska spela hockey bocky klockan 11 så då måste man ändå upp i tid, det är ju sådär lagom kul. Efter matchen så ska vi hämta elvira och åka hem till pappa och hämta min minijulgran och julpynta :D Juste har bäställt en skit ful hjälm till elvira en sån här kryp hjälm för hon slår i huvet hela tiden så hon har bulor över allt :/ dyr va den också 399 med frakt, så hoppas på att få den på tisdag. Aja nu ska jag kolla på film!

Bilkrock

hellu! Ligger i sängen och dör har så jävla ont i huvet och ryggen och nacken. Igår så blev vi påkörda av en bil på motorvägen, så jag fick åka ambulans med blå ljus och massa morfin så då mådde jag fint, så låg på akuten med en jävla nack ställning i 6 timmar men inget va brutet tack och lov. Och elvira skadades inte hon vaknade inte ens när vi krockade :) och på akuten fick jag sällskap av min pojkvän som fick åka med polisen in till sös. och är så jävla sur för dom klippte upp alla mina kläder MINA NYA BYXOR som jag hann använda en gång, det va ju sådär lagom kul så fick åka hem med sjukhuskläder och mina strumpor för dom fick iallafall vara hela :) nu ligger jag i sängen och väntar på att min pojkvän ska komma och ta hand om mig. aja nu ska jag knarka citodon...

<3

Hellu ligger i sängen och har twilight maraton och tränar magen med ett sånt här bälte som ger stötar :) Elvira ligger och sover och Phille kollar på tv han tycker att jag kollar på dåliga filmer :P Idag har vi städat och varit i forum och i sickla och ätit pizza :) Nu sitter jag i sängen och försöker klura ut hur man laddar över film till Iphone men det går inte så bra :P Imorgon ska vi forst på hockybocky eller vad det heter sen träffa jonathan och sen på lägenhetvisning och sen på middag hos pappa :)

Shopping!

Helle sitter i forum och väntar på kusinen, har varit här med Madelene och vi köpte mössa, vantar, halsduk och ett hårband till Elvira :) igår kom vi hem vid 22.00 för jag va med phille när han tatuerade sig på halva ryggen så det tog ett bra jävla tag... Men den vart grymt jävla snygg :) sen idag har jag gjort synkoll inför körkortet och det klarade jag galant :) och när Desire kommer så ska jag köpa en present till min kära pojkvän :) aja kanske bloggar ikväll och lägger ut lite bilder :)


Jag tänker på dig<3

Helle idag har vi varit i boo kyrka och hälsat på farmor, annette och alla andra som vilar där uppe i himmlen<3

Imorgon ska jag till Lea och tända ett ljus för henne och lämna en fin blomma, hoppas du har det bra där uppe, glöm inte att ta på dig varma kläder<3 älskar mig mina tankar går till dig!


spelar rubriken nån roll eller?

Nu va det ett tag sen jag skrev men har varken orkat eller haft datan på. har laddat ner en blogg app på telefonen men skit jobbigt att blogga med den telefonen. Aja ska försöka att bättra mig. Nu sitter jag hemma på golvet och kollar Babar har inte sett den på flera år, och Phille ligger i sängen och kollar på Vänner på lilla tvn och min lilla prinsessa ligger och sover :) Idag har jag varit hos cissi med henne och Marie och vi har stor städat sen hämtade phille mig och vi åkte och handlade sen åkte vi hem och åt :) imorgon så vet jag inte riktigt vad vi ska göra, hittar nog på nått :)

RSS 2.0