<3

Helly! Sitter hemma hos pappa och har fått mina sena födelsedagspresenter som va startpaket till lägenheten! :D det e nice ;) Idag ska jag äta middag här sen ska jag någ bara ta det lugnt. nu fick jag ännu mer grejer :) igår satt jag bara hemma och kollade på filmer det va ganska mysigt :)
hörs senare. ps. kan inte blogga hemma för internet funkar inte :(

Magsjuk....

Hellu sitter vid datan hemma hos mamma, måste passa på medans internet funkar. Idag som ni kanske förstår på rubriken så är jag magsjuk och det suger så tack och lov har mamma varit ledig idag så hon har tagit elvira medans jag har legat i sängen med 40 graders feber eller sprungit på toan... det är inte så jävla kul... Men sen vid typ halv 11 så mådde jag bättre så då gick jag och bella ner till centrum för jag skulle hänta ut mina p-piller på apoteket, och under tiden jag väntade på att det skulle bli mitt nummer, så mådde jag så jävla illa så jag va tvungen att springa iväg och spy.. inte så jävla mysigt..men hoppas fan att jag blir bättre imorgon.

Pissväder

Heelu kom precis hem till Viktor i talludden, idag har jag varit med bella en stund och sen har jag bara kollat på tv typ. Imorgon ska jag hem till pappa och ta kort på elvira med systemkameran som jag kan ha på dop korten :) men nu har jag inge mer att säga :)

BECKA JAO

GÄÄSSSSTTTBLOOGG JAAAO
eveliiina är lite upptagen med elvira som är jävlar mig kinkig idag. Hon har feber och tycker inte alls att det är roligt idag, hon har varit gnällig sen jag kom till sverige. För ni fattar liksom.. de  e becka som skriver. vi sitter hemma hos Lisa, jag therese lisa eveliina och lilla ledsna elvira som blev lite arg på mig för jag tog bort henne från vagnen...
Men nu ska jag skriva med Eveliinas ord, tänkte bara tillägga att jag uppskattade hennes fina inlägg som fan och jag älskar henne med väldigt mycket. Och lilla elvira också såklart :)

Eveliinas dag...
idag har jag träffat Rebecka, som är bäst. Sen träffade jag Bella och Nikita som är hennes lilla bebis :) hmm.. jag vet inte riktigt vad jag har gjort mer. sett på svampbob fyrkant, och becka hon gillar svamp...bob.. inte fyrkant men ah.. sen har jag gått hit till lisas fina hus och ikväll ska jag ta ett skönt bad och tänka på becka i bikini..
jag är sån. Mitt internet är paj så kan inte uppdatera så mycket, men becka är bäst och Elvira är söt och om ni vill får ni kalla mig ragnar.. det vore nice för jag tänder på det namnet. Speciellt på vintern, annars får ni säga typ sture. Eveliina går också bra, fast bara på fredagar varannan vecka.
Ha de bra :)


Ett beslut för livet!

Hellu! Sitter hemma hos pappa just nu, har precis fått mina rosa converse skor :D Ska äta middag här sen ta med lite kläder sen åker jag hem till mamma igen och sen ska jag byta om och springa min runda på en timma :) duktiga lilla jag :) åh juste efter det här paketet så ska jag sluta röka, äta skräp mat och börja springa 2 gånger om dan! önska mig lycka till!!! Igår efter jag hade sprungit så duschade jag sen åt jag middag, och sen somnade jag och Elvira halv tio!! Sov hela natten och vaknade helt utvilad på morgonen! Imorgon ska vi till bvc klockan 12 sen måste jag skynda mig hem för har bokat tvättstugan till 13-16 behöver lite rena kläder :) så hoppas att det är skitväder imorgon också!


Juste idag ringde jag till kyrkan och bokade doptid och det blir i Oktober för hela september va fullbokat... så nu måste jag börja fixa inbjudningskort och skicka några till finland :)

Tänker på dig

Hellu! Har precis kommit hem från saltisbadet där jag vara med Nikki skit trevligt, men det började blåsa fett mycket så vi åkte hem :) Nu ska jag äta en frukt sen ut och springa :D Juste nu är det bara 4 dagar kvar tills min älskade Rebecka kommer hem!!!!!!!!!!!!!!!

säg att det bara va en dröm

Shaa shaa bloggen! haha nä bara skojja! Har precis kommit hem efter att har varit på saltisbadet med Madde och Lukas :) Skit mysigt ställe asså och hopptorn och massa grejer :D Ikväll så ska jag springa till lundis och mamma ska ta vagnen dit sen ska vi ta ett kvällsdopp :)


Nybadad bebis :)


Joni och Elvira :)


Elvira älskar att bada :)

Min tjockiis :)


Min frihet!

Hellu! vill börja med att säga att jag saknar Rebecka Jensen sjukt jävla helvete fitt mycket, men hon kommer hem den 23 så det är inte så många dagar kvar :D Aja nu sitter jag hemma hos Viktor och typ lyssnar på musik, ska snart börja röra mig hemåt till FISKIS :D Dom senaste dagarna har jag börjat planera inför dopet faast jag har inte bestämt ett datum än. Men har typ skrivit upp vilka som ska komma och ttalt blev det 43 personer och 37 av dom är typ bara från min släkt hahaha :P Aja nu ska jag typ leka med min lilla dotter sen börja röra mig hemåt :)

:)

Hejhopp :D Nu sitter jag och kollar på Andra avenyn, idag har jag varit inne i stan med Ninah vi tog en fika och sen handlade jag lite kläder :) Sen åkte jag tillbaka till bro. Imorgon ska jag vara på soc möte klockan 9 på morgonen så måste ta pendeln som går kvart i 8... Efter det så ska jag åka hem till mamma och hämta mina nya skor och sen åka till pappa och reda ut lite saker innan dom åker till New york...Sen lär jag åka till bro igen :)


:)

Hellu! Idag har jag och Jonna och några andra varit på willys och då fick jag för mig att jag skulle färga håret mörkbrunt... Så jag satte i färgen och efter typ 20 minuter så frågade joel mig och jag skulle färga håret svart!? Och så jag sprang in och kollade mig i spegeln och då va håret alldeles SVART!!!! Aja sånt e livet... Idag ska vi grilla det ska bli grymt jävla gott!!!

Sorry seems to be the hardest word!

gokväll Sverige! Har typ precis nattat Elvira så nu ligger och och sover som en prinssesa :) Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen ska jag lägga mig och kolla på några avsnitt av Andra avenyn och sen blir det nog att släcka lampan och sova :) och imorgon ska jag nog ta en låååååång promenad med Elvira om det är fint väder :)
Aja vi hörs imorgon :)


Här är världens finaste och snällaste hund, Lilla Rakki :)

Hon är en liten flummis :)

Vill göra ett inlägg om min bästa vän.
Hon heter Rebecka Jensen. Ja, hon är ju lite som hon är. Men jag älskar henne endå.
Vi har bråkat en gång, vad jag kan komma ihåg och det gick över snabbt.
Men det viktigaste är att vi alltid finns där för varandra,
Vi kan ringa varandra vilken tid på dygnet som helst, bara för att prata. Om precis vadsomhelst.
Och hon har varit med om mycket skit på sistonde, även gjort mycket dumma saker men jag har alltid gjort vad jag kunnat för att hon ska må bra. Och jag respekterar henne och älskar henne vad hon än väljer att göra.
Samma sak gäller från hennes sida, hon vet saker om mig som jag aldrig skulle våga berätta för någon annan.
Becka, jag älskar dig, du betyder verkligen jättemycket för mig.



Hellu! Nu är man 17 år känns ingen större skillnad :P Just nu så bor jag och Elvira ute i upplands-bro hemma hos jonathan, för det är massa knas hemma så orkar eller kan inte vara där. Nu har jag precis varit ute med Rakki, och jonathan och hans mamma är med Elvira ute. Så just nu är jag barn fri :) Igår så träffade jag några i släkten sen gick jag upp till Madde och drack några cider sen så sov jag där, och på morgonen så åkte jag och Elvira till forum och handlade kläder till MIG för en gångs skull :P haha annars är det alltid Elvira man köper kläder till :)


R.I.P Annete <3


RSS 2.0